Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze concert Arcade Fire la Romexpo Bucuresti Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

O fetiță de 6 ani a cântat black metal la America's Got Talent - VIDEO

O fetiță de 6 a șocat juriul de la audițiile America's Got Talent când a cântat o piesă black metal - VIDEO LIVE "Zombie Skin" - Aaralyn & Izzy.
Aaralyn și fratele său Izzy au interpretat la America's Got Talent o piesă black metal

Aaralyn și fratele său Izzy au interpretat la America's Got Talent o piesă black metal

O fetiță de numai 6 ani șocat juriul și publicul aflat în sală la preselecțiile pentru America's Got Talent. Micuța s-a prezentat pe scenă împreună cu fratele său mai mare, de 9 ani. Gingașă și drăguță, Aaralyn O'Neil a interpretat o piesă black metal, iar mai jos puteți urmări înregistrarea. Membrii juriului, Howie MandelHoward SternMelanie Brown (Mel B) și Heidi Klum au rămas înmărmuriți când au văzut ce sunete agresive poate scoate o fetiță de numai 6 ani.

Aaralyn și fratele său Izzy au interpretat la America's Got Talent o piesă black metal

Aaralyn și fratele său Izzy au interpretat la America's Got Talent o piesă black metal

Fetița, care susține că îi place foarte mult ceea ce cântă, a interpretat o compoziție proprie intitulată "Zombie Skin". Când au urcat pe scenă, Aaralyn și fratele său i-au cucerit pe membrii juriului, care se așteptau la o prestație înduioșătoare și simpatică. Cea mai șocată de felul în care a cântat micuța a fost Mel B, fosta componentă Spice Girls. Aceasta a declarat că este oficial speriată. Heidi Klum a încercat să-și controleze cât mai bine emoțiile, iar Howard Stern s-a arătat îngrijorat de efectele negative ale acestui stil de cântat. Actorul Howie Mandel a fost cel încântat de afinitatea mucuței pentru black metal. Cu 3 voturi pentru și 1 unul împotrivă de la Mel B, Aaralyn și fratele său au trecut de primele audiții și vor merge la următoarea etapă ce se desfășoară în Las Vegas.

O fetiță de 6 ani a cântat black metal la America's Got Talent 2013

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VhQK-6iI7cI&w=600]

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Electric Guest, indie rock scuturat de tipare - VIDEO

Electric Guest aduce cu siguranță ceva nou sferei indie rock. Greu de încadrat într-un stil muzical, trupa americană ne-a rămas...

Închide