Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

O fetiță de 6 ani a cântat black metal la America's Got Talent - VIDEO

O fetiță de 6 a șocat juriul de la audițiile America's Got Talent când a cântat o piesă black metal - VIDEO LIVE "Zombie Skin" - Aaralyn & Izzy.
Aaralyn și fratele său Izzy au interpretat la America's Got Talent o piesă black metal

Aaralyn și fratele său Izzy au interpretat la America's Got Talent o piesă black metal

O fetiță de numai 6 ani șocat juriul și publicul aflat în sală la preselecțiile pentru America's Got Talent. Micuța s-a prezentat pe scenă împreună cu fratele său mai mare, de 9 ani. Gingașă și drăguță, Aaralyn O'Neil a interpretat o piesă black metal, iar mai jos puteți urmări înregistrarea. Membrii juriului, Howie MandelHoward SternMelanie Brown (Mel B) și Heidi Klum au rămas înmărmuriți când au văzut ce sunete agresive poate scoate o fetiță de numai 6 ani.

Aaralyn și fratele său Izzy au interpretat la America's Got Talent o piesă black metal

Aaralyn și fratele său Izzy au interpretat la America's Got Talent o piesă black metal

Fetița, care susține că îi place foarte mult ceea ce cântă, a interpretat o compoziție proprie intitulată "Zombie Skin". Când au urcat pe scenă, Aaralyn și fratele său i-au cucerit pe membrii juriului, care se așteptau la o prestație înduioșătoare și simpatică. Cea mai șocată de felul în care a cântat micuța a fost Mel B, fosta componentă Spice Girls. Aceasta a declarat că este oficial speriată. Heidi Klum a încercat să-și controleze cât mai bine emoțiile, iar Howard Stern s-a arătat îngrijorat de efectele negative ale acestui stil de cântat. Actorul Howie Mandel a fost cel încântat de afinitatea mucuței pentru black metal. Cu 3 voturi pentru și 1 unul împotrivă de la Mel B, Aaralyn și fratele său au trecut de primele audiții și vor merge la următoarea etapă ce se desfășoară în Las Vegas.

O fetiță de 6 ani a cântat black metal la America's Got Talent 2013

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VhQK-6iI7cI&w=600]

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Electric Guest, indie rock scuturat de tipare - VIDEO

Electric Guest aduce cu siguranță ceva nou sferei indie rock. Greu de încadrat într-un stil muzical, trupa americană ne-a rămas...

Închide