Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Fanii lui Elton John pot asculta în premieră noul single "Home Again"

Fanii care precomandă noul album al lui Elton John primesc gratuit primul single extras "Home Again", fiind primii care au ocazia să asculte piesa.
Elton John

Elton John

Fanii care precomandă noul album al lui Elton John primesc gratuit primul single extras "Home Again", fiind primii care au ocazia să asculte piesa. Intitulat "The Diving Board", materialul va fi lansat pe 16 septembrie în Regatul Unit și pe 24 septembrie în Statele Unite. Precomandarea discului se poate face de pe site-ul oficial al artistului.

Elton John - "The Diving Board" album artwork

Elton John - "The Diving Board" album artwork

Acesta este primul album solo înregistrat de Elton John în ultimii 7 ani, astfel că fanii sunt nerăbdători să asculte noile piese. Artistul a lucrat cu producătorul T Bone Burnett, care a mărturisit că noul material îi amintește de primul concert pe care l-a văzut cu Elton John.

"L-am văzut pe Elton la Troubadour în 1970, într-o săptămână legendară. Acel spectacol mi-a rămas mereu în minte. Era o trupă formată din 2 instrumente - pian, bas și tobe - care sunau ca un singur instrument enorm. Astfel că am început de aici. Am vrut să fiu capabil să surprind pe noul album sound-ul de atunci ce mi-a rămas în memorie și inteligența sălbatică a acelor spectacole. Pornind de la acea perspectivă, completată cu 40 de ani de carieră, "The Diving Board" este un album realizat de un maestru aflat la momentul de vârf al capacităților sale artistice" - T Bone Burnett

Albumul este format din 12 piese compuse de Elton John împreună cu vechiul său colaborator, textierul Bernie Taupin. "The Diving Board" înseamnă reîntoarecerea artistului la pian, bass și tobe, formula cu care s-a lansat pe scenă în urmă cu 40 de ani.

"În multe feluri simt că încep din nou să fac albume. Când eram în studio cu Leon Russell pentru The Union m-am întrebat ce fel de muzică vreau să fac într-adevăr și am realizat că trebuia să mă întorc în trecut trecut ca să pot să merg înainte. Trebuia să renunț la exces și să revin la bază. Asta reprezintă albumul "The Diving Board". Sunt incredibil de încântat de fiecare aspect al acestui album: interpretarea, producția lui Bone, versurile lui Bernie și piesele pe care le-am creat împreună. "The Diving Board" este albumul pe care am așteptat să-l fac de foarte mult" - Elton John

Elton John live - concert aniversar Yamaha 125 de ani (ianuarie 2013)

Citește mai multe despre Elton John
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Luiza Zan și Dan Byron concertează acustic la J’ai Bistrot

Duminică, 30 iunie, de la ora 20:00, Luiza Zan și Dan Byron așteaptă publicul la un nou concert în formula...

Închide