Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Bucharest Food Truck Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
Profită de promoție: Vânează reduceri de până la 50% în Stock Busters la eMAG!

Enter Shikari a lansat "Radiate" - LYRIC VIDEO

Enter Shikari, care va concerta la B'estFest 2013, a lansat un lyric video pentru noua piesa intitulată "Radiate". B'estFest va avea loc în perioada 5 - 7 iulie în comuna Tunari.
Enter Shikari

Enter Shikari

Formația britanică Enter Shikari va concerta în premieră pe scena festivalului B'estFest Summer Camp 2013 ce va avea loc în perioada 5 - 7 iulie. Evenimentul se va desfășura în comuna Tunari și este organizat de Emagic. Până la startul festivalului trupa vă invită să urmăriți noul lyric video, intitulat "Radiate", ce a fost lansat pe 10 iunie sub forma unui single digital.

Enter Shikari

Enter Shikari

Originara din St. Albans, Hertfordshire (Anglia), Enter Shikari s-a format în urmă cu 10 ani, având la baza un stil muzical aparte ce combină post-hardcore cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, cum ar ar fi metalcore sau metal alternativ, alături de elemete din muzica electronică precum dubstep, trance, industrial și ocazional drum and bass. “Take to the Skies”, primul album al trupei, a apărut în luna martie a anului 2007, ajungând pe poziția cu numărul 4 în Official UK Album Chart. Doi ani mai târziu, Enter Shikari și-a lansat cel de-al doilea material, “Common Dreads”, care a intrat înca din prima săptămanâ în clasamentul celor mai bune 20 de albume din Marea Britanie.

A urmat “A Flash Flood of Colour”, lansat în luna ianuarie a anului trecut, un alt succes incontestabil, acesta ocupând prima poziție în același UK Album Chart, fiind totodată premiat de Association of Independent Music cu titlul de Album of the Year. Viziunea trupei asupra vieții este proiectată în muzica lor, aceasta ajungând să influențeze oameni din întreaga lume.

Enter Shikari - "Radiate"

Dincolo de mesajul muzical pe care îl promoveaza, Enter Shikari este recunoscută pentru show-urile live explozive, fiind una dintre cele mai întalnite trupe în line-up-urile festivalurilor internaționale precum Download, Woodstock, Rock Im Park, Rock Am Ring, Volt, T in the Park sau Pukkelpop.

Festivalul B’ESTFEST sărbătorește anul acesta cea de-a 7 ediție, motiv pentru care organizatorii răsplătesc fanii festivalului cu prețuri speciale, abonamentele pe 3 zile putând fi achiziționate de pe MyTicket.ro la doar 150 RON. Bilete de o zi vor deveni disponibile imediat după primele confirmări în line-up-ul acestui an.

Citește mai multe despre Enter Shikari
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Street Delivery București 2013 - Muzică, proiecte, activități

Street Delivery 2013 se va desfășura în perioada 14 - 16 iunie, între orele 10:00 - 22:00, pe strada Arthur...

Închide