Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Formaţia Editors a lansat un nou clip la piesa "The Weight" - VIDEO

Trupa Editors revine cu un nou videoclip la melodia "The Weight". Aceasta face parte de pe noul album al formaţiei. Urmăreşte clipul pe InfoMusic.
Editors

Editors

Trupa Editors revine în atenţia noastră cu un nou videoclip la melodia "The Weight". Aceasta face parte de pe cel de-al patrulea album de studio al britanicilor intitulat "The Weight of Your Love", care va fi lansat în mod oficial pe data de 1 iulie.

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Trupa Editors

Ca şi primul extras de pe acest disc despre care v-am vorbit ("A Ton Of Love"), videoclipul "The Weight" este o producţie alb-negru, ce îi înfăţisează pe membrii trupei în momentele când piesele noi se înregistrau în studioul Blackbird din Nashville, dar şi în timpul lor liber. Clipul poartă semnătura regizorului James Lockey, fratele chitaristului din trupă, cadrele fiind într-o înlănţuire firească, punctând momentele de intensitate ale partiturii muzicale. 

În opinia solistului Tom Smith, noul album conţine creaţii mult mai experimentale, dar în acelaşi timp uşor de recunoscut şi de interpretat în maniera acustică.

"Mi-am exprimat de multe ori dragostea pe care o port unor nume americane precum R.E.M. sau Arcade Fire şi acela este tipul de sunet spre care piesele noi se îndreaptă. Nu ştiu ce mai poate fi considerat un hit în zilele noastre, însă ceea ce se regăseşte pe album este un rezultat foarte clasic şi cu un ecou direct", a declarat liderul formaţiei.

"The Weight of Your Love" este un material produs de către Jacquire King, un nume important în domeniu, fiind legat de compoziţiile unor artişti precum Tom Waits, Norah Jones, Kings Of Leon sau Cold War Kids. 

Vara aceasta, Editors va fi o formaţie prezentă la majoritatea festivalurilor europene precum Inmusic din Zagreb, Glastonbury din Marea Britanie, Rock Werchter din Belgia sau Sziget din Ungaria.

EDITORS - The Weight VIDEOCLlP OFICIAL

Citește mai multe despre Editors
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gogol Bordello a lansat un nou single, "Lost Innocent World" - AUDIO

După "Malandrino", ce ne-a reamintit de nebunia Gogol Bordello, trubadurii revin cu un nou single. Intitulat "Lost Innocent World", acesta...

Închide