Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Dream Theater lansează noul album în luna septembrie

Formația americană Dream Theater va lansa cel de-al 12-lea album de studio, intitulat "Dream Theater", pe 24 septembrie prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records. Materialul este produs de John Petrucci și a fost înregistrat în studioul Cove City Sound din Glen Cove, New York.

Dream Theater (foto: Facebook)

Formația americană Dream Theater va lansa cel de-al 12-lea album de studio, intitulat "Dream Theater", pe 24 septembrie prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records. Materialul este produs de John Petrucci și a fost înregistrat în studioul Cove City Sound din Glen Cove, New York. Cunoscutul Richard Chycki (Aerosmith sau Rush) a mixat discul care va fi disponibil în mai multe formate - standard, vinil, special-edition, limited edition și box set.

Dream Theater

Dream Theater (Foto: Facebook www.facebook.com)

Chitaristul trupei, John Petrucci, a declarat:

"Personal văd fiecare album lansat ca pe un nou început. Construiești sau îmbunătățești o direcție care a evoluat în timp sau pur și simplu aduci ceva inovator. Este primul album auto-intitulat din cariera noastră și nu mă pot gândi la nimic care să aibă un impact mai puternic și care să definească identitatea trupei mai bine decât Dream Theater. Am explorat foarte mult elementele care ne fac să fim unici, de la epic la intens pentru a creea o atmosferă unică. Suntem extrem de încantați de rezultat și abia așteptăm ca voi să ascultați acest disc."

Dream Theater va lansa în luna noiembrie 2013 DVD-ul "Live At Luna Park". Materialul este distribuit prin intermediul casei de discuri Eagle Rock Entertainment și a fost filmat pe 19 și 20 august 2012 când trupa a susținut două concerte în Argentina, la Estadio Luna Park din Buenos Aires.

Trupa a primit anul trecut primul premiu Grammy pentru piesa "On The Backs Of Angels" extrasă de pe ultimul album "A Dramatic Turn of Events" (2011). Cu o carieră de peste 27 de ani de activitate și 11 albume lansate, trupa a vândut la nivel global peste 13 milioane de discuri și a primit numeroase premii internaționale.

Dream Theater - "On The Backs of Angels"

Citește mai multe despre Dream TheaterJohn Petrucci
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un cocktail de vară de la Radio Killer, "Middle Of The Night" - AUDIO

Radio Killer a lansat un single nou. Intitulat "Middle Of The Night", cântecul este asemeni unui cocktail de vară răcoros...

Închide