Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Dream Theater lansează noul album în luna septembrie

Formația americană Dream Theater va lansa cel de-al 12-lea album de studio, intitulat "Dream Theater", pe 24 septembrie prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records. Materialul este produs de John Petrucci și a fost înregistrat în studioul Cove City Sound din Glen Cove, New York.

Dream Theater (foto: Facebook)

Formația americană Dream Theater va lansa cel de-al 12-lea album de studio, intitulat "Dream Theater", pe 24 septembrie prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records. Materialul este produs de John Petrucci și a fost înregistrat în studioul Cove City Sound din Glen Cove, New York. Cunoscutul Richard Chycki (Aerosmith sau Rush) a mixat discul care va fi disponibil în mai multe formate - standard, vinil, special-edition, limited edition și box set.

Dream Theater

Dream Theater (Foto: Facebook www.facebook.com)

Chitaristul trupei, John Petrucci, a declarat:

"Personal văd fiecare album lansat ca pe un nou început. Construiești sau îmbunătățești o direcție care a evoluat în timp sau pur și simplu aduci ceva inovator. Este primul album auto-intitulat din cariera noastră și nu mă pot gândi la nimic care să aibă un impact mai puternic și care să definească identitatea trupei mai bine decât Dream Theater. Am explorat foarte mult elementele care ne fac să fim unici, de la epic la intens pentru a creea o atmosferă unică. Suntem extrem de încantați de rezultat și abia așteptăm ca voi să ascultați acest disc."

Dream Theater va lansa în luna noiembrie 2013 DVD-ul "Live At Luna Park". Materialul este distribuit prin intermediul casei de discuri Eagle Rock Entertainment și a fost filmat pe 19 și 20 august 2012 când trupa a susținut două concerte în Argentina, la Estadio Luna Park din Buenos Aires.

Trupa a primit anul trecut primul premiu Grammy pentru piesa "On The Backs Of Angels" extrasă de pe ultimul album "A Dramatic Turn of Events" (2011). Cu o carieră de peste 27 de ani de activitate și 11 albume lansate, trupa a vândut la nivel global peste 13 milioane de discuri și a primit numeroase premii internaționale.

Dream Theater - "On The Backs of Angels"

Citește mai multe despre Dream TheaterJohn Petrucci
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un cocktail de vară de la Radio Killer, "Middle Of The Night" - AUDIO

Radio Killer a lansat un single nou. Intitulat "Middle Of The Night", cântecul este asemeni unui cocktail de vară răcoros...

Închide