Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Direcția 5 lansează albumul "Zâmbetul face minuni" la Sala Palatului

Direcția 5 invită fanii la un concert de amploare ce va avea loc la Sala Palatului din București pe data de 30 octombrie 2013. În cadrul evenimentului, trupa va lansa noul album "Zâmbetul face minuni", material ce promite un sound complet nou.

Direcția 5 invită fanii la un concert de amploare ce va avea loc la Sala Palatului din București pe data de 30 octombrie 2013. În cadrul evenimentului, trupa va lansa noul album "Zâmbetul face minuni", material ce promite un sound complet nou, învăluit în binecunoscuta atmosferă Directia 5. Se pregătește un concert de excepție, în care muzica formației va relua poveștile de iubire îndrăgite de public.

poster-concert-directia-5-zambetul-face-minuni-octombrie-2013-sala-palatului

"Trebuie să fiți foarte curiosi, pentru că în acest concert vom cânta piesele de pe albumul nostru cel nou, "Zâmbetul face minuni". Câteva dintre melodiile noastre vor fi însoțite pe scenă și de imagini. Va fi muzica pe care grupul a scris-o și a cântat-o între 1990 și 2013 și ne străduim ca nimeni să nu plece având senzația ca a pierdut timp și ceva bani," a declarat Marian Ionescu, basistul Direcția 5.

În cadrul evenimentului, fanii trupei se vor delecta cu single-urile formației și vor petrece 2 ore alături de: "Dacă ai ști", "Povestea noastra", "Obsesia", "Tot ce vrei", "Ce mai faci", "Îți mulțumesc", "Caut altceva", "Ai un loc" și "O fată ca ea", precum și cel mai recent single, "Iartă-mă".

Prețuri bilete la concertul Direcția 5 de la Sala Palatului:

  • Categoria 1: 150 lei (sector A)
  • Categoria 2: 100 lei (sectoarele A, B, D)
  • Categoria 3: 80 lei (sectoarele A, H)
  • Categoria 4: 70 lei (sector F)
  • Categoria 5: 60 lei (sector K)
  • Categoria 6: 50 lei (sectoarele J, M)

Biletele se găsesc pe www.bilete.ro, www.blt.to, www.myticket.ro. Mai multe detalii în agendă.

 Direcția 5 a luat ființă în anul 1991, la București. În 1992, lansează albumul "La vulturul de mare cu peștele în gheare", după care pleacă în Bulgaria la festivalul "Orfeul de aur", iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrarile live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicala ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare. Componența trupei este: Marian Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Niculae Damalan (chitara), Marius Keseri (tobe).

VIDEOCLIP OFICIAL: Direcția 5 - "Iartă-mă"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Direcția 5
RECOMANDARE:Cumpără un disc Direcția 5

album-directia5-romanticalbum-directia5-te-iubescalbum-directia5-electric-love-storyalbum-directia5-rock-a-roll-babyalbum-directia5-zambetul-face-minuni

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandra Stan este în spital după ce a fost bătută de managerul său

Alexandra Stan susține că a fost bătută de managerul său Marcel Prodan. Aceasta este în spital în stare de șoc,...

Închide