Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Delia a colaborat cu Bibanu MixXL pentru single-ul "La fel" - AUDIO

Delia colaborează din nou cu Bibanu MixXL pentru single "La fel". Piesa vorbește despre egalitate și șabloane românescti. Ascultă melodia pe InfoMusic.
Delia

Delia

Bibanu MixXL a lansat un nou single împreună cu Delia, pe care îl puteți asculta mai jos. Intitulat "La fel", acesta reprezintă cea de-a doua colaborare a celor doi artiști după succesul înregistrat cu piesa "Gone" lansată împreună cu Puya și Scandalos Music, anul trecut.

Bibanu MixXL - "La fel" feat. Delia single 2013

Bibanu MixXL - "La fel" feat. Delia single 2013

Piesa a fost produsă de DopeFilm Records, unul dintre cele mai cunoscute label-uri independente de pe piața muzicală românească. Instrumentalul este o compoziție de Marius Mateoi, iar de mix și de master s-au ocupat Acid și MLK.

"Teoretic este o coproducție din toate punctele de vedere. Refrenul piesei l-am înregistrat cu Delia la Chill Brothers, cărora le mulțumesc, iar restul piesei inclusiv mix și master la DopeFilm Records. Despre "La Fel" cred că este șablonul românesc sau cel puțin unul dintre ele. Toate piesele noastre au un conținut, dar de data asta am încercat să fac un concentrat cum era TEC-ul pe vremea lui Ceaușescu. Peste 100 de ani ar putea fi imn. Titlul piesei sugerează oarecum ideea piesei că oriunde am fi suntem la fel" - Bibanu MixXL 

Melodia se va bucura și de un videoclip. Acesta se va filma la sfârșitul lunii iunie și va fi o surpriză placută, o adevărată aventură.

""La fel" este despre egalitate. Un concept în care cred și pe care îl promovez de câte ori am ocazia. Discriminările de orice gen ar trebui eliminate, iar eu încerc să educ publicul tânăr în acest sens. Piesa mi-a plăcut încă de la început, în special partea de folclor românesc" - Delia

Recent, Delia a lansat videoclipul "U (Fighting with my ghosts)". Artista și-a dorit să realizeze un material ieșit din tipare și a optat pentru un clip de imagine, dar plin de simbolistică. Aceasta interpretează 6 roluri diferite: Diva, Nympha, Muse, Versachu, Tribal și Trash, care fac referire la tipologii umane sau trăsături de caracter. Delia a avut parte și de un invitat special, iguana Frankie.

Bibanu MixXL - "La fel" feat. Delia

Citește mai multe despre Delia Matache
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Programul festivalului B'estFest Summer Camp 2013

B'estFest 2013 se va desfășura în weekend-ul 5-7 iulie în B’ESTFEST Park din comuna Tunar, București. Accesul în zona de...

Închide