Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Declarații de iubire în piesa Brighi - "Love Me" feat. Dorian - AUDIO

Brighi a lansat un nou single în colaborare cu Dorian. "Love Me" este declarația de dragoste a unei femei curajoase și sincere. Ascultă piesa pe InfoMusic.ro
Brighi -

Brighi - "Love Me" feat. Dorian

Brighi are un single nou, intitulat "Love Me", pe care îl puteți asculta mai jos. Melodia este cântată în colaborare cu Dorian, cel mai nou membru al echipei HaHaHa Production, care aduce o influență între oriental și reggae. Cântecul, după cum sugerează și titlul, reprezintă o declarație de dragoste, spusă direct, cu mult curaj.

Brighi - "Love Me" feat. Dorian

Brighi - "Love Me" feat. Dorian

""Love me" e povestea unei fete curajoase care nu se teme să-și mărturisească sentimentele. Știți și voi cum e… Iubirea ne pune întotdeauna în situații în care nu ne-am fi văzut vreodată, ne împinge limitele, ne face să fim mai buni și mai curajoși. Asta e frumusețea ei…" , a declarat Brighi.

Noul single vine după colaborarea cu Speak și Cabron pentru piesa "Pradă de război", lansată cu ocazia Sfântului Valentin împreună cu melodiile Smiley - "Nu deranjați" și Alex Velea feat. Cabron - "Fantezii". Cântecul a prins foarte bine la public, acesta înregistrând până în prezent aproape 5 milioane de vizualizări pe conturile oficiale de YouTube.  În plus, colaborarea cu Pacha Man la single-ul "Ce te faci", lansat în toamna anului trecut a fost nominalizată la categoria Cel Mai Bun Debut din cadrul premiilor On Air Music Awards 2013.

Brighi - "Love Me" feat. Dorian

În anul 2011, Brighi a făcut un pas important în carieră și a intrat în gașca de la HaHaHa Production. După o serie de preselecții, artista a fost aleasă pentru un featuring inedit. Astfel, Brighi a devenit primul artist din România care a lansat o piesă în colaborare cu celebrul rapper american Snoop Dogg (acum Snoop Lion). "Play Me Like A Violin" a fost produsă în studiourile HaHaHa Production și este piesa de debut a Brigittei "Brighi" Balogh, iar videoclipul a fost filmat în Milano. Melodia este în continuare difuzată în străinătate, în țări ca Spania, Italia sau Germania.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian May (Queen) luptă împotriva uciderii bursucilor - VIDEOCLIP

Chitaristul Brian May (Queen) s-a implicat într-o campanie împotriva deciziei guvernului britanic de a ucide bursuci din Londra în încercarea...

Închide