Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Corina este hippie în noul single "Roata se întoarece" - LYRIC VIDEO

Corina a lansat noul single "Roata se întoarce", produs HaHaHa Production. Artista a declarat că pregătește un look hippie pentru clipul single-ului.
Corina -

Corina - "Roata se întoarce"

Corina nu are chef de drame și îi spune iubitului care a părăsit-o fără să privească înapoi că "Roata se întoarce". Acesta este scenariul noului single pentru care artista a lansat un lyric video ce poate fi urmărit mai jos. Melodia este produsă de echipa HaHaHa Production, mai exact, de Smiley, Șerban Cazan și Alex Velea, care apare atât în cântec, cât și în pozele folosite pentru lyric video.

Corina - "Roata se întoarce"

Corina - "Roata se întoarce"

Prin noul single, Corina vrea să evidențieze faptul că de multe ori oamenii renunță prea ușor la ceea ce au lângă ei și nu știu să-și aprecieze perechea. Pentru logevitatea unei relații fiecare partener trebuie să depună efort și să învețe să se muleze pe caracterul celuilalt. Complementaritatea este un lucru esențial într-un cuplu, după cum mărturisește și Corina.

"Pentru mine fericirea e o combinație în doze perfecte între echilibru și carusel - pe de o parte iubesc să știu că cel de lângă mine mă poate proteja, mă înțelege și mă aduce cu picioarele pe pământ atunci când eu sunt în nori. Pe de altă parte, mă hrănesc cu adrenalină - am nevoie să fiu surprinsă, luată pe sus și învârtită până când cad pe jos râzând" - Corina.

În fiecare videoclip lansat artista adoptă un nou look. După ce în "Pernele moi" feat. Pacha Man s-a îndreptat spre zona punk, în viitorul clip "Roata se întoarce", Corina se întoarce în perioada hippie a anilor '60. De asemenea, Corina se pregătește să lanseze un nou album, vara aceasta, pe care îl va promova cu un turneu național ce va cuprinde foarte multe orașe.

"Noul meu look este, așa cum cred că v-am obișnuit, o surpriză. Ceea ce voi aduce odată cu videoclipul piesei "Roata se întoarce" va fi stilul acestei veri, plin de strălucire, culoare, libertate a croiurilor, foarte foarte sexy. E un stil care va stârni nostalgia celei mai libere perioade, aceea a anilor '60, atunci când iubirea și pacea primau. Temele principale vor fi florile, volume și coafuri ondulate și accesoriile. Este însă cu siguranță the new IT THING' " - Corina

Corina - "Roata se întoarce"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=umnW4HJ4bAg&w=600]

Citește mai multe despre Alex VeleaCorinaSmiley
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse a lansat "Isolated System", soundtrack al "World War Z" - VIDEO

Dacă "Supremacy", cu al său "aer Bond" nu a reușit să-i cucerească pe cei din spatele producției ultimului film din...

Închide