Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Connect-R a petrecut la nunta chitaristului său - VIDEO

Connect-R nu a lipsit de la nunta chitaristului său Răzvan Matache. Împreună cu ceilalți colegi de formație, artistul a făcut show la petrecerea de nuntă și încântat invitații cu un playlist special ales. Evenimentul s-a desfășurat la un restaurant de lux din Râmnicul Sărat, orașul natal al mirilor. Cum au petrecut aceștia puteți urmări în montajul video de pe InfoMusic.ro
Connect-R a cântat la nunta chitaristului său Răzvan Matache

(foto: Ideal Event)

Connect-R nu a lipsit de la nunta chitaristului său Răzvan Matache. Împreună cu ceilalți colegi de formație, artistul a făcut show la petrecerea de nuntă și a încântat invitații cu un playlist special ales. Evenimentul s-a desfășurat la sfârșitul lunii mai la un restaurant special din Râmnicul Sărat, orașul natal al mirilor. Cum au petrecut aceștia puteți urmări în videoclipul de mai jos, unde sunt surprinse cele mai amuzante și emoționante momente ale nunții.

Connect-R a cântat la nunta chitaristului său Răzvan Matache

Connect-R a cântat la nunta chitaristului său Răzvan Matache (Foto: Ideal Event www.idealevent.ro)

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români ai momentului. În cei peste 13 ani de activitate muzicală a cunoscut celebritatea, rămâne însă modest în declarații. Mărturisește că încearcă să stea departe de faimă.

"Lao Tzu la 21 de ani deși era cunoscut în toată lumea ca fiind un mare viitor filozof, s-a retras în munți din cauză că anticipa faptul că celebritatea îl va desensibiliza. Celebritatea poate să îți fure identitatea noesică, de aceea trebuie să faci exerciții de identificare și să îți mai aduci aminte din când în când că ești un simplu OM" - Connect-R

Această atitudine se poate observa și în video. Connect-R se comportă ca un foarte bun prieten și este un adevărat om de divertisment. Invitații se distrează și cântă împreună cu el. Apropierea dintre artist și membrii trupei sale este vizibilă. Toți sunt fericiți pentru Răzvan și soția sa Mariana și au un singur scop: să se distreze.

Connect-R și Răzvan lucrează împreună din 2010, de când au participat împreună la finala națională Eurovision cu piesa "Surrender" feat. Anda Adam. În plus, Răzvan nu este doar chitarist, ci și producător la Rappin'On Production, casa de producție înființată de Connect-R în echipă cu Nick Kamarera și Chris Mayer.

Connect-R a petrecut la nunta chitaristului său - VIDEO

Citește mai multe despre Connect-R
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rockstadt Extreme Fest anunță o zi dedicata rockului românesc

Pe 29 august la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2013, iubitorii metalului extrem sunt aşteptaţi la Râşnov, pentru o seară de...

Închide