Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Concerte și petreceri în weekendul 7 - 9 iunie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 7 - 9 iunie 2013 în Bucuresti și în țară.
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Pentru weekendul 7 - 9 iunie lista de recomandări de concerte e ceva mai scurtă, dar o perioadă mai liniștită nu strică nimănui. Cu atât mai mult cu cât festivalurile verii bat la ușă și vom avea nevoie să ne conservăm energia pentru multe zile de petreceri și muzică live în aer liber. Cei care doresc să-și facă încălzirea pentru weekendurile ce vor urma o pot face la Cluj Arena Music Fest, unde vor cânta Deep Purple, UB 40 și mulți alți artiști în vogă de pe plaiurile noastre. Sâmbătă putem merge la prima ediție Blaj aLive, pentru a-i asculta pe Vama, Voltaj, Blackstar, Sore, Alina & Dorian de la Lala Band. Tot sâmbătă Electric Fence se ascultă la Route 66, iar în Control ne întâlnim cu invitați de peste hotare: Slow Magic, Giraffage și Mister Lies. Concertele și link-urile către evenimentele din agendă sunt mai jos.

VINERI, 7 iunie 2013

Cluj Arena Music Fest la Cluj Arena (7 - 8 iunie)

poster-festival-cluj-arena-7-iunie-2013

Trupele britanice Deep Purple şi UB 40 vor concerta, în luna iunie, pe Cluj Arena, alături de trupe şi solişti din România, în cadrul evenimentului Cluj Arena Music Fest ce va avea loc în perioada 7 – 8 iunie. Pe 7 iunie va cânta Deep Purple, iar în deschidere vor concerta trupele româneşti Baniciu, Kappl, Lipan & Friends, Holograf, Compact, Bere Gratis şi Proconsul, iar în 8 iunie vor cânta UB 40, iar în deschidere Smiley, Alex Velea, Ştefan Bănică Jr. şi Antonia. Bilete şi abonamentele se pot achiziționa online de pe site-ul myticket.ro.

SÂMBĂTĂ, 8 iunie 2013

Blaj aLive la Câmpia Libertății

Blaj aLive

Sâmbătă 8 iunie, începe Blaj aLive, un eveniment plin de dinamism și culoare menit să înscrie Blajul în circuitul celor mai ample manifestări artistice autohtone. “Orașul școlilor” cheamă toți iubitorii de muzică pe Câmpia Libertății, la concertele suținute de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului.

Electric Fence la Route 66

poster_concert_electric_club_route_66_2013

Sâmbătă 8 iunie 2013, Electric Fence invită fanii la concert în Club Route 66 din București, Calea Victoriei 48-50, începând cu ora 22:00.

 Concert SLOW MAGIC / GIRAFFAGE / MISTER LIES la Club Control

poster-slow-magic-giraffage-club-control-iunie-2013

Brain Events invită publicul la un eveniment rupt din cele mai noi orizonturi electronice ale valului de “beat music artists”. Fenomenele au loc pe 8 iunie, la Control Club București, unde 3 dintre cei mai vânați tineri artiști recunoscuți pe tot globul pentru extraordinarul sample-urilor pe care le creează din rădăcinile celor mai variate stiluri (pop, R&B, hip hop) se întâlnesc cu România: SLOW MAGIC,  GIRAFFAGE,  MISTER LIES.

Citește mai multe despre Deep PurpleLala BandSoreUB40
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florin Grozea (Hi-Q) va susține un workshop dedicat muzicii românești

Florin Grozea de la Hi-Q va susține un workshop despre noua sa carte "Hit Yourself: 100 de idei de la...

Închide