Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 28 - 30 iunie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 28 - 30 iunie 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

În ultimul weekend din iunie vom putea alege dintr-o gamă variată de concerte, vestea bună fiind că în cazul multora dintre ele intrarea este gratuită. Vineri, 28 iunie, are loc prima ediție Tribute Fest Day, un show în cadrul căruia se va aduce un omagiu trupelor Muse, Coldplay și U2. Sâmbătă, dacă sunteți la mare, vă puteți opri în stațiunea Mamaia Nord pentru primul concert Holograf de anul acesta desfășurat pe litoral. La Arenele Romane are loc festivalul Playground, iar în Piața Constituției Zilele Prieteniei reunesc pe aceeași scenă cele mai iubite trupe de rock, alternativ, electro și hip hop. Jazz-ul nu lipsi nici el, Diana Krall revenind la Sala Palatului duminică, 30 iunie. Și nu în ultimul rând, pe Luiza Zan și Dan Byron îi veți putea asculta la J'ai Bistrot, în formula Live Acoustic Duo. Ghidul weekendului 28 - 30 iunie 2013 poate fi "răsfoit" tab cu tab mai jos.

VINERI, 28 iunie 2013

Tribute Fest Day la Piața Primăriei Otopeni

poster-tribute-fest-day-iunie-2013

Vineri, 28 iunie, orașul Otopeni va găzdui unul din cele mai inedite evenimente din ultimii ani. Un concept extrem de apreciat și intens mediatizat în întreaga lume ajunge în sfârșit și în România. Tribute Fest Day este un show dedicat în primul rând fanilor greilor industriei muzicale, în cadrul acestei prime ediții aducându-se un omagiu trupelor Muse, Coldplay și U2. Evenimentul va avea loc în Piața Primăriei din Otopeni, accesul publicului fiind permis începând cu ora 19:00.

SÂMBĂTĂ, 29 iunie 2013

Holograf la Porto Kalla Beach Club

Holograf

Sâmbătă, 29 iunie, Holograf concertează pe o plajă privată din Mamaia Nord. Concertul va avea loc în cadrul deschiderii oficiale “Porto Kalla Beach Club”. În deschidere va cânta trupa Marfar, una dintre cele mai apreciate formații de cover-uri din România.

Playground la Arenele Romane

poster-PLAYGROUND-Arenele-Romane-29-iunie-2013

Playground se întoarce cu o nouă ediție care va avea loc sâmbătă, 29 iunie la Arenele Romane din București. Printre artiștii confirmați se numără DJ-ul și producătorul de origine japoneză Fumiya Tanaka, Sammy Dee, Laylla Dane.

Zilele Prieteniei la Piața Constituției, București (29 - 30 iunie)

poster_zilele_prieteniei_bergenbier_29_30_iunie_2013_piata_constitutiei

Vara lui 2013 aduce bucureștenilor un nou festival  – “Zilele Prieteniei“. Evenimentul se va desfășura în perioada 29 – 30 iunie, în Piața Constituției, și va reuni pe aceeași scenă trupe de rock, alternativ, electro și hip-hop, printre care Alternosfera, Robin and the Backstabbers, CTC, Șuie Paparude, Paraziții și mulți alții.

DUMINICĂ, 30 iunie 2013

Diana Krall la Sala Palatului, București

Diana Krall - Glad Rag Doll

Diana Krall revine pe 30 iunie la Sala Palatului din București cu un concert de promovare al celui mai nou album, „Glad Rag Doll”. Discul a fost lansat în octobrie 2012. Antrenant și aventuros, materialul explorează sunete, instrumente și muzicieni noi. La audiția lui, timpul dispare, iar muzica, legănatul, balansul și tabuul se ciocnesc cu piese pline de dor și regret.

Luiza Zan și Dan Byron la J’ai Bistrot

poster-concert-luiza-zan-dan-byron-j'ai-bistrot-iunie-2013

Duminică, 30 iunie, de la ora 20:00, Luiza Zan și Dan Byron așteaptă publicul la un nou concert în formula Live Acoustic Duo. De această dată, întâlnirea va avea loc la J’ai Bistrot București (calea Grivitei, nr. 55, sector 1). Având la dispoziție doar vocile și chitarele, Luiza Zan și Dan Byron oferă în formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, ce-și trage sevele din background-ul lor artistic extrem de variat.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Alternosfera prezintă o nouă serie de concerte - Theatroll - PROGRAM

Alternosfera lansează proiectul Theatroll - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera
Alternosfera │ FOTO: PR

Primele șase evenimente THEATROLL CORBUL TROIAN vor avea loc în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Brașov, după cum urmează:

"THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră.

Pentru THEATROLL vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN. Deși CORBUL TROIAN are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru THEATROLL, cu adevărat un cadou, nicidecum o capcană; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise", a declarat trupa Alternosfera.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un "etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent șase albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia.

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar trei membri din formula iniţială: Marcel, Marin şi Dumitru. În primii ani, formaţia și-a căutat tematica şi stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumulează experienţă si înregistrează primele demo-uri.

Primul album, "Oraşul 511" a fost lansat în mai 2005. Materialul include piesa "Wamintirile", single ce a cucerit posturile de radio și televiziune din România. Doi ani mai târziu, Alternosfera a lansat "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică". În 2008, a urmat EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

Albumul "Virgula", lansat in 2012, reprezintă prima parte dintr-un triptic conceptual al formaţiei Alternosfera, numit ePIsodia, ce cuprinde 3 CD-uri. Al doilea album ce face parte din tripticul ePIsodia este "Epizodia", lansat în 2013. În octombrie 2015, trupa a lansat la Arenele Romane un nou album - "Haosoleum", care închide astfel tripticul ePIsodia.

"Arhitectul din Babel" este cel de-al șaselea album al trupei. A fost lansat în 2019 printr-un show de proporții la Arenele Romane și cuprinde piesele "Lucis", "Fântânile" sau "Amanet".

Citește în continuare

Concerte & turnee

Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie și mulți alții cântă la Danube Rock Sounds 2022

Ajuns deja o tradiție pentru iubitorii de muzică din Galați, Danube Rock Sounds revine pe plaja Dunărea. Unele dintre cele mai iubite trupe de rock vor urca pe scena festivalului. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

The Mono Jacks / Vița de Vie
The Mono Jacks / Vița de Vie │ FOTO: InfoMusic

Între 16 și 18 septembrie, pe Plaja Dunărea din Galați, va avea loc festivalul Danube Rock Sounds, ajuns la a opta ediție. În cele trei zile de festival, publicul din Galați îi va putea asculta live pe: Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie, Trooper, Robin and the Backstabbers, Omul cu Șobolani, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, Domino, Implant pentru Refuz, Mihail, The Schnitzels, Dimitri’s Bats, Pinholes, Dl. Goe, Hvnds, Melting Dice.

Acces Danube Rock Sounds 2022:

Concertele vor începe zilnic de la ora 18:30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17:30.

Program Danube Rock Sounds 2022

Vineri, 16 septembrie

 • Melting Dice
 • Pinholes
 • Mihail
 • Omul cu șobolani
 • Vița de Vie

Sâmbătă, 17 septembrie

 • Hvnds
 • Dimitri’s Bats
 • Implant pentru Refuz
 • Robin and the Backstabbers
 • The Mono Jacks
 • Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase

Duminică, 18 septembrie

 • Dl Goe
 • The Schnitzels
 • Domino
 • Trooper
 • Alternosfera

Bilete Danube Rock Sounds 2022:

Abonamentele și biletele pentru festival se pot achiziționa online, la prețuri cuprinse între 230 de lei și 99 de lei. Elevii și studenții își pot cumpăra abonamente cu reducere, valabile exclusiv cu un act doveditor la intrarea în festival, la prețul de 190 de lei. Pentru mai multe detalii despre bilete, consultă agenda InfoMusic.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending