Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 28 - 30 iunie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 28 - 30 iunie 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

În ultimul weekend din iunie vom putea alege dintr-o gamă variată de concerte, vestea bună fiind că în cazul multora dintre ele intrarea este gratuită. Vineri, 28 iunie, are loc prima ediție Tribute Fest Day, un show în cadrul căruia se va aduce un omagiu trupelor Muse, Coldplay și U2. Sâmbătă, dacă sunteți la mare, vă puteți opri în stațiunea Mamaia Nord pentru primul concert Holograf de anul acesta desfășurat pe litoral. La Arenele Romane are loc festivalul Playground, iar în Piața Constituției Zilele Prieteniei reunesc pe aceeași scenă cele mai iubite trupe de rock, alternativ, electro și hip hop. Jazz-ul nu lipsi nici el, Diana Krall revenind la Sala Palatului duminică, 30 iunie. Și nu în ultimul rând, pe Luiza Zan și Dan Byron îi veți putea asculta la J'ai Bistrot, în formula Live Acoustic Duo. Ghidul weekendului 28 - 30 iunie 2013 poate fi "răsfoit" tab cu tab mai jos.

VINERI, 28 iunie 2013

Tribute Fest Day la Piața Primăriei Otopeni

poster-tribute-fest-day-iunie-2013

Vineri, 28 iunie, orașul Otopeni va găzdui unul din cele mai inedite evenimente din ultimii ani. Un concept extrem de apreciat și intens mediatizat în întreaga lume ajunge în sfârșit și în România. Tribute Fest Day este un show dedicat în primul rând fanilor greilor industriei muzicale, în cadrul acestei prime ediții aducându-se un omagiu trupelor Muse, Coldplay și U2. Evenimentul va avea loc în Piața Primăriei din Otopeni, accesul publicului fiind permis începând cu ora 19:00.

SÂMBĂTĂ, 29 iunie 2013

Holograf la Porto Kalla Beach Club

Holograf

Sâmbătă, 29 iunie, Holograf concertează pe o plajă privată din Mamaia Nord. Concertul va avea loc în cadrul deschiderii oficiale “Porto Kalla Beach Club”. În deschidere va cânta trupa Marfar, una dintre cele mai apreciate formații de cover-uri din România.

Playground la Arenele Romane

poster-PLAYGROUND-Arenele-Romane-29-iunie-2013

Playground se întoarce cu o nouă ediție care va avea loc sâmbătă, 29 iunie la Arenele Romane din București. Printre artiștii confirmați se numără DJ-ul și producătorul de origine japoneză Fumiya Tanaka, Sammy Dee, Laylla Dane.

Zilele Prieteniei la Piața Constituției, București (29 - 30 iunie)

poster_zilele_prieteniei_bergenbier_29_30_iunie_2013_piata_constitutiei

Vara lui 2013 aduce bucureștenilor un nou festival  – “Zilele Prieteniei“. Evenimentul se va desfășura în perioada 29 – 30 iunie, în Piața Constituției, și va reuni pe aceeași scenă trupe de rock, alternativ, electro și hip-hop, printre care Alternosfera, Robin and the Backstabbers, CTC, Șuie Paparude, Paraziții și mulți alții.

DUMINICĂ, 30 iunie 2013

Diana Krall la Sala Palatului, București

Diana Krall - Glad Rag Doll

Diana Krall revine pe 30 iunie la Sala Palatului din București cu un concert de promovare al celui mai nou album, „Glad Rag Doll”. Discul a fost lansat în octobrie 2012. Antrenant și aventuros, materialul explorează sunete, instrumente și muzicieni noi. La audiția lui, timpul dispare, iar muzica, legănatul, balansul și tabuul se ciocnesc cu piese pline de dor și regret.

Luiza Zan și Dan Byron la J’ai Bistrot

poster-concert-luiza-zan-dan-byron-j'ai-bistrot-iunie-2013

Duminică, 30 iunie, de la ora 20:00, Luiza Zan și Dan Byron așteaptă publicul la un nou concert în formula Live Acoustic Duo. De această dată, întâlnirea va avea loc la J’ai Bistrot București (calea Grivitei, nr. 55, sector 1). Având la dispoziție doar vocile și chitarele, Luiza Zan și Dan Byron oferă în formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, ce-și trage sevele din background-ul lor artistic extrem de variat.

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending