Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Concert Zdob și Zdub în Garajul Europa FM

Miercuri, 19 iunie, de la ora 19:30, Zdob și Zdub, una dintre cele mai îndrăgite formații moldovene, vine în Garaj Europa FM pentru a susține un show incendiar.

Miercuri, 19 iunie, de la ora 19:30, Zdob și Zdub, una dintre cele mai îndrăgite formații moldovene, vine în Garaj Europa FM pentru a susține un show incendiar. Cei șase artiști vor interpreta atât piese de pe noul lor album, "Basta Mafia", lansat împreună cu MediaPro Music, cât și alte hituri ale formației.

poster-concert-zdob-si-zdub-garajul-europa-fm

"Dacă mai toate trupele, conform tradiției, își încep drumul în garajul prietenilor, la noi situația a fost alta: un subsol întunecat și îmbibat de umezeală a fost ceva vreme templul nostru. Nici măcar podea nu era, cântam efectiv pe sol, noi ne amuzam spunând că absorbeam energia pământului. Prin urmare, experiența cu garajele nu am avut-o, cred că acum a venit momentul! Vă așteptăm la Garajul Europa FM!", a declarat Roman Iagupov, solistul Zdob si Zdub.

Albumul "Basta Mafia", lansat în România împreună cu MediaPro Music, conține 13 piese, printre care "Moldovenii s-au născut", "Dunărea", "Lângă Codrii de Aramă", "Om cu Inima de Lemn," So Lucky" și două bonus tracks. Lansarea oficială a materialului discografic a avut loc în Hard Rock Cafe pe data de 12 aprilie în cadrul unui concert Zdob și Zdub pe ritm de "electrocobză".

Artiștii au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album, care marchează majoratul formației, adică 18 ani de activitate. Albumul a fost realizat în conditii de înalt profesionalism, fiind înregistrat atât în Chișinău, la  Cuibul Studio, dar și în Germania, la Headroomstudio Berlin, în colaborare cu producătorul german Marc Elsner.

Ca de fiecare dată, gazda show-ului de mâine va fi George Zafiu, cel care prezintă toate evenimentele LIVE din Garajul Europa FM. Zdob și Zdub, respectiv Roman Iagupov (voce), Mihai Gîncu (chitară bass), Sveatoslav Staruș (chitară electrică sau electrocobză), Andrei Cebotari (tobe), Valeriu Mazîlu (trompetă + cimpoi) și Victor Dandeș (maestru de pupitru la trombon și alte instrumente populare), așteaptă publicul miercuri, 19 iunie, de la 19:30, în Garajul Europa FM, pentru un concert incendiar.

Zdob și Zdub - "Moldovenii s-au născut" (official video)

Citește mai multe despre Zdob și Zdub
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alternosfera și Guess Who concertează în august la Maraton Festival

Alternosfera, Guess Who, Grasu XXL și mulți alții concertează în august la Maraton Festival, primul eveniment de acest gen din...

Închide