Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Concert Toto Cutugno în luna noiembrie la Sala Palatului din București

Toto Cutugno, unul dintre cei mai talentați și cunoscuți artiști italieni din întreaga lume, va reveni pe scena din România pentru a susține un concert de excepție pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din București.

Toto Cutugno, unul dintre cei mai  talentați și cunoscuți artiști italieni din întreaga lume, revine în România pentru a susține un  concert pe 3 noiembrie  la Sala Palatului din București, începând cu orele 20.00. De aceasta data compania care îl va aduce pe Toto Cutugno împreuna cu 4 Divas, celebra formație care a cântat și în deschiderea concertului Andrea Bocelli în România, este MEI Concerts Entertainment.

Toto Cutugno

Toto Cutugno

Toto Cutugno, a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. Este singurul cântăreț italian care a câștigat concursul Eurovision, în 1990. Interpretul are multe melodii celebre printre care și piesa "L'italiano", lansată în 1983, hit care a primit peste 160 de versiuni din partea multor artiști internaționali, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.

Frumoasele soprane de la 4Divas vor canta în deschiderea concertului Toto Cutugno, dar vor interpreta și doua piese alături de marele artist italian pe scena Sălii Palatului.

Bilete concert Toto Cutugno la Sala Palatului

Biletele sunt disponibile prin rețelele bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, Eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas, Cărturești) dar și la casele de bilete ale Sălii Palatului la următoarele prețuri:

  • categoria VIP Exclusiv - 450 lei
  • categoria VIP- 400 lei
  • categoria I - 350 lei
  • categoria II - 250 lei
  • categoria II - 150 lei

Toto Cutugno - "Insieme"

Toto Cutugno şi-a început cariera muzicală ca toboşar, însă după o vreme a hotărât să îşi formeze propria trupă. A început astfel să interpreteze compoziţiile proprii, în acelaşi timp compunând şi pentru alţi artişti. De-a lungul timpului Toto Cutugno a compus peste 400 de piese ce au fost interpretate de peste 50 de interpreţi cunoscuţi: Adriano Celentano, Luis Miguel, Fausto Leali şi Ricchi e Poveri fiind doar câţiva dintre aceştia. Participările la competiţii importante precum şi premiile câştigate de-a lungul carierei l-au transformat pe Toto într-unul dintre simbolurile muzicii italiene.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Toto Cutugno
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alternosfera a dezvăluit o nouă piesă, "Rugi" - AUDIO

Fanii trupei Alternosfera care nu și-au cumpărat încă albumul "Epizodia", pot asculta acum o nouă piesă a băieților. Intitulată "Rugi",...

Închide