Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Concert Samael la Maximum Rock Festival din București

Samael este noul nume confirmat pentru festivalul Maximum Rock Festival ce va avea loc in zilele de 25 și 26 octombrie la TurboHalle din București. Alte trupe care vor concerta sunt The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity, Leaves’ Eyes și Evile.

Samael

Dupa The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity, Leaves’ Eyes și Evile organizatorii festivalului Maximum Rock Festival au anunțat un nou nume. Este vorba despre formația suedeză Samael care revine la București pentru a susține un concert în data de 25 octombrie 2013.

Ediția indoor se va desfășura în zilele de 25 și 26 octombrie în Turbohalle din București și va prezenta publicului atât formații străine, cât și formații autohtone. Pe lângă concerte, Maximum Rock Festival va găzdui și alte activități adiacente, dar și un mare târg de produse rock, unde cei prezenți își vor putea achiziționa de la tricouri la reviste și alte accesorii rock.

Samael

Samael

Intemeiata in 1988 de catre Vorphalack (voce) si Xytraguptor (tobe, clape), trupa s-a remarcat prin ambitie si prin incredere in talentul sau. In acelasi an, grupul a inregistrat EP-ul "Medieval Prophecy" din fonduri proprii si a intrat in vizorul industriei muzicale. Primul album, "Worship Him" vede lumina zilei in 1991 si primeste recenzii atat de bune incat formatia obtine un contract cu prestigioasa casa de discuri Century Media Records.

De aici incolo, urmeaza ascensiunea celor de la Samael, care culmineaza cu intemeierea propriului record-label, intitulat Galactical Records. Rapid, trupa devine una din preferatele industriei metal din Europa si participa la numeroase festivaluri. Desi stilul initial se modifica, Samael isi gaseste propria directie in metal si creeaza un cocktail incitant intre industrial metal, black, symphonic si electronic.

Unicitatea brandului Samael de muzica este slavita de critici ca noua directie a metalului european iar trupa este deseori servita drept un exemplu de modernitate asumata. Formatia lanseaza in total 9 albume si calatoreste in toata lumea, oferind prestatii live spectaculoase.

Samael - "Slavocracy"

Pretul biletelor si al abonamentelor pentru Maximum Rock Festival:

Bilete pentru o singura zi:

  • 90 lei - pana la data de 30 septembrie
  • 100 lei - in perioada 1 - 24 octombrie
  • 115 lei - pentru ziua de 25 octombrie
  • 125 pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente:

  • 145 lei - pana la data de 31 august
  • 160 lei - in perioada 1 - 30 septembrie
  • 175 lei - in perioada 1 - 24 octombrie
  • 200 lei in perioada 25 - 26 octombrie

Biletele si abonamentele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe Eventim.ro. Primele 100 de bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, etc. Cei interesati trebuie sa trimita un email la adresa [email protected] (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doreste sa participe la meet & greet.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arctic Monkeys a cântat o piesă nouă, "Mad Sounds" - VIDEO

Trupa Arctic Monkeys a interpretat o piesă nouă în concertele susținute în cadrul festivalurilor din Scandinavia. Melodia se numește "Mad...

Închide