Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Richard Clayderman în 2014 la București

La doar un an de la concertul susținut la Sala Palatului, Richard Clayderman revine la București pe 19 martie 2014 pentru un nou spectacol inedit. Evenimentul se va desfășura în aceeași locație cu începere de la ora 19.00.

Publicat

pe

Concertul Richard Clayderman de la Sala Palatului de pe 21 martie 2013

La doar un an de la concertul susținut la Sala Palatului, Richard Clayderman revine la București pe 19 martie 2014 pentru un nou spectacol inedit. Evenimentul se va desfășura în aceeași locație cu începere de la ora 19.00 și este organizat de Phoenix Entertainment.

Richard Clayderman va încânta spectatorii cu armonia emanată de sunetul pianului său într-un eveniment ce nu va fi uitat cu ușurință de publicul român. Pianistul va fi acompaniat de muzica magistrală a Cameratei Regale, întregul spectacol fiind condimentat de percuționistul Daniel Ciampolini.

Concertul Richard Clayderman de la Sala Palatului de pe 21 martie 2013

Concertul Richard Clayderman de la Sala Palatului de pe 21 martie 2013

Prince of Romance, aşa cum este supranumit celebrul pianist, va oferi celor prezenţi două ore feerice, în care va interpreta cele mai cunoscute şi apreciate cântece ale sale. Dintre acestea nu va lipsi cea mai iubită piesă a artistului francez, "Ballade pour Adeline", aflată în inimile tuturor ascultătorilor săi şi care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări.

Talentul lui Richard Clayderman a fost apreciat nu numai prin aplauzele a milioane de fani, ci şi prin cele 267 de discuri de aur şi 70 de discuri de platină, cucerite în urma înregistrărilor a peste 1300 de melodii. Artistul deţine titlul oficial de "cel mai popular pianist din lume" acordat de Cartea Recordurilor. Richard Clayderman este singurul artist francez ale cărui discuri au depășit cifra de vânzări de 70 milioane de copii, fiind comercializate în peste 57 de țări. Artistul susține în jur de 200 de concerte în fiecare an, iar sălile sunt arhipline.

Bilete concert Richard Clayderman

  • 400 lei
  • 300 lei
  • 200 lei
  • 140 lei
  • 95 lei

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online prin www.eventim.ro.

Richard Clayderman - "Ballade pour Adeline"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 19 martie 2014

Richard Clayderman

Loc
Sala Palatului

Trending