Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Queensryche în octombrie la București

Formația americană Queensryche va susține un concert pe 20 octombrie 2013 în Turbohalle din București. Evenimentul promovează ultimul album al trupei, "self-titled", ce a fost lansat pe 24 iunie 2013. Prețul biletelor vor fi anunțate în scurt timp.

Publicat

pe

Queensryche 2012
Queensryche 2012

Formația americană Queensryche va susține un concert pe 20 octombrie în Turbohalle din București. Evenimentul promovează ultimul album al trupei, "self-titled", ce a fost lansat pe 24 iunie 2013. Concertul este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock Magazin (producător Nelu Brîndușan).

Queensryche

Queensryche

Queensryche a luat fiinta in 1982 in Bellevue, Washington si a starnit o adevarata revolutie sonica, devenind rapid o trupa-referinta pentru muzica grea a secolului XX. Materialul din 1988 intitulat "Operation: Mindcrime" este considerat si acum un stalp de rezistenta al genului progresiv si un "manual" sonor pentru toate formatiile care vor sa abordeze acest "idiom" sofisticat.

Nu foarte multe trupe metal se pot lauda ca au fost nominalizate la Premiile Grammy, dar Queensryche a bifat si acest capitol, primind, de-a lungul vremii, 3 nominalizari. Line-up-ul original al Queensryche a constat in Geoff Tate - voce, Chris DeGarmo - chitara, Michael Wilton - chitara, Eddie Jackson - bas si Scott Rockenfield - tobe.

Intre timp, ca in orice trupa, au mai existat schimbari. DeGarmo a parasit formatia in 1997, locul sau fiind ocupat acum de virtuozul Parker Lundgren. In 2012 solistul Geoff Tate a fost concediat si inlocuit cu Todd La Torre.

Dupa 12 albume de succes, follow-up-ul lui "Dedicated Chaos" soseste in 2013 sub forma lansarii "Queensryche". Cel de-al 13-lea disc al grupului american marcheaza revenirea acestuia pe scena intr-o formula echilibrata si de neafectata de modificarile interne.

Bilete concert Queensryche

  • 89 lei - Pret promoțional - primele 100 de bucăți
  • 98 lei - Cat I - următoarele bilete achiziționate până la data de 30 septembrie 2013
  • 115 lei - Cat II - biletele achiziționate în perioada 01-19 octombrie 2013
  • 125 lei - Cat III - preț valabil pentru biletele achizitionate in ziua concertului. Acestea pot fi procurate doar de la intrarea in locatia evenimentului (Turbohalle)
  • 250 lei - VIP ( 20bucati ) - include Pass VIP, meet & greet cu formatia, autografe, poze cu formatia, afis concert color

Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Queensryche - "Fallout"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 20 octombrie 2013

Queensryche

Loc
Turbohalle

Trending