Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Ottawan la Cinema Patria din București

Trupa franceză Ottawan, nume reper al curentului disco, va susține pe 8 noiembrie un concert la Cinema Patria din București. Trupa va interpreta toate melodiile celebre ca "Hands Up", "D.I.S.C.O" și "You’re Ok".

Publicat

pe

Ottawan, nume reper al curentului disco, care a pornit febra dance în Franța, ajunge în premieră în România pe 8 noiembrie la Cinema Patria din București. Trupa va interpreta toate șlagărele celebre ca "Hands Up", "D.I.S.C.O" și "You’re Ok".

Ottawan

Ottawan

Ottawan este prima formatie disco de origine franceza, iar identitatea sa este sinonima cu destinul artistic al carismaticului solist Jean Patrick (Baptiste). Intemeiata la inceputul anilor '80, trupa a patruns repede in topurile europene, cu piesa de debut, "D.I.S.C.O". In 1981 a fost randul hitului "Hands Up" sa puna stapanire pe primele pozitii ale clasamentelor muzicale. Piesa a ajuns pana in Noua Zeelanda, unde a ramas pe locul 1 timp de 8 saptamani. Si piesa “You’re ok” (T’es ok) a facut istorie, in Franta ea situandu-se si in prezent in topul celor mai bine vandute melodii ale tuturor timpurilor.

Bilete concert Ottawans

  • VIP - 250 lei ( intalnire si poza cu artistul, CD & afis cu autograf)
  • Categoria 1 - 200 lei
  • Categoria 2 - 150 lei
  • Categoria 3 - 100 lei

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro si myticket.ro.

Ottawan - "Hands Up (Give Me Your Heart)"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 8 noiembrie 2013

ANULAT - Ottawan

Loc
Cinema Patria

Trending