Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Concert Moonlight Breakfast luni, la Guerrilive

Luni, 10 iunie, Moonlight Breakfast se întoarce din Viena la fanii din țară pentru a susține un concert acustic la Guerrilive. Accesul la concert se face doar pe bază de invitații.

Ajunsă la ediția cu numărul 11 din acest sezon, emisiunea Guerrilive Acoustic Session (Radio Guerrilla) are, lunea viitoare (10 iunie, de la 6 seara), niște invitați speciali, care vin tocmai de la Viena: Moonlight Breakfast.

poster-moonlight-breakfast-guerrilive

Moonlight Breakfast s-a înființat în 2011 şi a început în forță cariera muzicală cu deschiderea concertului Jamiroquai, pe plaja din Mamaia. Prima piesa a trupei s-a auzit la Radio Guerrilla, după care muzica Moonlight Breakfast a tot „cântat” pe frecvențele acestuia, trupa susținând, în același timp, mai multe concerte live chiar din studiourile radioului, in cadrul emisiunilor Guerrilive și Guerrilla Logout cu Bogdan Șerban.

Moonlight Breakfast și-a lansat primul album din carieră, “SHOUT”, în vara anului 2012, la Teatrul de Vară Herăstrău din București.

De la începutul acestui an, de când s-au mutat în capitala Austriei, cei 4 Moonlight Breakfast au colindat în lung și-n lat Europa, susținând mai multe concerte. Detalii, lunea care vine, la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban, la Radio Guerrilla.

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban, emisiunea ce are loc în fiece luni seara în stabilimentul Energiea, este un experiment provocat de Grolsch, și este transmisă, începând cu ora 18, LIVE On Air, la Radio Guerrilla, și VIDEO LIVE pe pagina de Facebook a radioului (www.facebook.com/radio.guerrilla). Emisiunea poate fi ascultată în reluare, în fiecare duminică, de la aceeași oră.

Până acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens, Alternosfera, Luiza Zan și ZOB. Accesul la concerte se face doar pe bază de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout, la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive și de pe pagina Experimentalist.

Moonlight Breakfast - "No More"

Citește mai multe despre Moonlight Breakfast
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nine Inch Nails a lansat prima piesă după 5 ani, "Came Back Haunted" - AUDIO

Nine Inch Nails a lansat o nouă piesă intitulat "Came Back Haunted". Melodia este inclusă pe albumul "Hesitation Marks" ce...

Închide