Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Leaves' Eyes la Maximum Rock Festival din București

Publicat

pe

Leaves Eyes

Dupa The 69 Eyes, My Dying Bride și Atrocity orgqanizatorii festivalului Maximum Rock Festival au anunțat cel de-al patrulea nume. Este vorba despre formația Leaves' Eyes care va urca pe scenă în data de 26 octombrie 2013. Ediția indoor se va desfășura în zilele de 25 și 26 octombrie în Turbohalle din București și va prezenta publicului atât formații străine, cât și formații autohtone.

Pe lângă concerte, Maximum Rock Festival va găzdui și alte activități adiacente, dar și un mare târg de produse rock, unde cei prezenți își vor putea achiziționa de la tricouri la reviste și alte accesorii rock.

Leaves Eyes

Leaves Eyes

Leaves' Eyes a luat fiinta in 2003 dupa ce solista Liv Kristine a parasit Theater of Tragedy. Ea s-a alaturat line-up-ului de atunci al grupului Atrocity si impreuna cu acesta a dat nastere unuia din cele mai inedite proiecte din zona metalului simfonic.

Presa de specialitate si criticii s-au grabit sa numeasca nou infiintata Leaves' Eyes un supergrup. Si pe buna dreptate. Liv Kristine a contribuit la nasterea unui stil de muzica prin munca sa alaturi de Theater of Tragedy - una din primele formatii care s-a incumetat sa cante cu o solista - iar restul muzicienilor din grup erau parti componente ale Atrocity, cea mai apreciata trupa de death-metal tehnic din Europa.

2004 reprezinta anul in care apare primul album Leaves' Eyes - "Lovelorn", foarte bine primit de specialisti si de fani. In total, grupul a lansat 4 albume iar la sfarsitul acestui an va lansa un nou disc intitulat "Symphonies of the Night".

Atrocity - "My Destiny"

Pretul biletelor si al abonamentelor pentru Maximum Rock Festival:

Bilete pentru o singura zi:

  • 90 lei - pana la data de 30 septembrie
  • 100 lei - in perioada 1 - 24 octombrie
  • 115 lei - pentru ziua de 25 octombrie
  • 125 pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente:

  • 145 lei - pana la data de 31 august
  • 160 lei - in perioada 1 - 30 septembrie
  • 175 lei - in perioada 1 - 24 octombrie
  • 200 lei in perioada 25 - 26 octombrie

Biletele si abonamentele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe Eventim.ro. Primele 100 de bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, etc. Cei interesati trebuie sa trimita un email la adresa [email protected] (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doreste sa participe la meet & greet.

Comentează

Trending