Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Un cocktail de vară de la Radio Killer, "Middle Of The Night" - AUDIO

Radio Killer a lansat un single nou. Intitulat "Middle Of The Night", cântecul este asemeni unui cocktail de vară răcoros și energic.
Radio Killer -

Radio Killer - "Middle Of The Night" Single 2013

Radio Killer vine vara aceasta cu o nouă piesă intitulată "Middle Of The Night", pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta este compusă de Elena Moroșanu și Smiley și produsă de HaHaHa Production.

"Se ia Radio Killer, se amestecă cu băuturi nebune, se lasă în studioul de înregistrări câteva săptămâni bune și se servește o piesă energică și răcoritoare… ca un cocktail de vara - "Middle Of The Night"" - Lee Heart (Radio Killer)

Radio Killer - "Middle Of The Night" Single 2013

Radio Killer - "Middle Of The Night" Single 2013 (Foto: www.facebook.com)

"Fie că ești în drum spre mare, la munte sau acasă, cu Radio Killer distracția începe odată cu "Middle Of The Night". Piesa asta trezește copilul din tine și nu te lasă să stai jos, te face să te bucuri de fiecare moment" - Paul (Radio Killer)

Radio Killer este primul proiect creat, produs și dezvoltat de echipa HaHaHa Production. Acesta a fost lansat în septembrie 2009, iar primul single s-a intitulat "Voila". Melodia s-a bucurat de mare succes și a trecut de hotarele românești până în Rusia, Ucraina, Turcia, Italia, Polonia, Franța și Cehia. Promovarea proiectului muzicala început cu o campanie ce a trezit curiozitatea publicului. Întrebarea "Who is Radio Killer" era prezentă peste tot anunța că la acest proiect ambițios lucrează 7 producători ale căror identități sunt secrete.

La sfârșitul lunii aprilie 2010, Radio Killer a lansat cel de-al doilea single, "Be Free", care câștigat simpatia publicului într-un timp foarte scurt și a ocupat primele locuri în topurile radiourilor de profil din Româna. Tot în 2010, proiectul a dezvăluit o nouă formulă pentru prestațiile live, care i-a inclus pe Lee Heart (Cătălina) și Paul Damixie. În timp, duo-ul a devenit imaginea Radio Killer, iar publicul a putut să asocieze muzica cu 2 chipuri, unul masculin și unul feminin.

Radio Killer - "Middle Of The Night"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 7 - 9 iunie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 7 - 9 iunie 2013 în Bucuresti și în...

Închide