Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Un cocktail de vară de la Radio Killer, "Middle Of The Night" - AUDIO

Radio Killer a lansat un single nou. Intitulat "Middle Of The Night", cântecul este asemeni unui cocktail de vară răcoros și energic.

Publicat

pe

Radio Killer - "Middle Of The Night" Single 2013
Radio Killer - "Middle Of The Night" Single 2013 │ FOTO: www.facebook.com

Radio Killer vine vara aceasta cu o nouă piesă intitulată "Middle Of The Night", pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta este compusă de Elena Moroșanu și Smiley și produsă de HaHaHa Production.

"Se ia Radio Killer, se amestecă cu băuturi nebune, se lasă în studioul de înregistrări câteva săptămâni bune și se servește o piesă energică și răcoritoare… ca un cocktail de vara - "Middle Of The Night"" - Lee Heart (Radio Killer)

Radio Killer - "Middle Of The Night" Single 2013

Radio Killer - "Middle Of The Night" Single 2013 │ FOTO: www.facebook.com

"Fie că ești în drum spre mare, la munte sau acasă, cu Radio Killer distracția începe odată cu "Middle Of The Night". Piesa asta trezește copilul din tine și nu te lasă să stai jos, te face să te bucuri de fiecare moment" - Paul (Radio Killer)

Radio Killer este primul proiect creat, produs și dezvoltat de echipa HaHaHa Production. Acesta a fost lansat în septembrie 2009, iar primul single s-a intitulat "Voila". Melodia s-a bucurat de mare succes și a trecut de hotarele românești până în Rusia, Ucraina, Turcia, Italia, Polonia, Franța și Cehia. Promovarea proiectului muzicala început cu o campanie ce a trezit curiozitatea publicului. Întrebarea "Who is Radio Killer" era prezentă peste tot anunța că la acest proiect ambițios lucrează 7 producători ale căror identități sunt secrete.

La sfârșitul lunii aprilie 2010, Radio Killer a lansat cel de-al doilea single, "Be Free", care câștigat simpatia publicului într-un timp foarte scurt și a ocupat primele locuri în topurile radiourilor de profil din Româna. Tot în 2010, proiectul a dezvăluit o nouă formulă pentru prestațiile live, care i-a inclus pe Lee Heart (Cătălina) și Paul Damixie. În timp, duo-ul a devenit imaginea Radio Killer, iar publicul a putut să asocieze muzica cu 2 chipuri, unul masculin și unul feminin.

Radio Killer - "Middle Of The Night"

Comentează

Trending