Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Cinci noi trupe românești confirmate la B'estFest Summer Camp 2013

AMON, Yuffa & Hardcore, Niște Băieți, White Walls și Goodbye to Gravity sunt noile trupe confirmate la festivalul B'estFest Summer Camp 2013. Evenimentul va avea loc vara aceasta în perioada 5 - 7 iulie în B’ESTFEST Park - București, Tunari.
Goodbye To Gravity

Goodbye To Gravity

AMON, Yuffa & Hardcore, Niste Baieti, White Walls și Goodbye to Gravity se alătură artiștilor români confirmați în line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp, printre care se numără Omul cu Șobolani, Zob, Grimus, Pistol cu Capse, Partizan, Gothic, Diamonds Are Forever, Breathelast, Roadkillsoda, Days of Confusion, Perfect Zero For Infinity, Changing Skins etc.

Ediția din acest an a festivalului va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park - București, Tunari, printre artiștii străini confirmați deja numărându-se nume precum Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker și Friction.

Goodbye To Gravity în concert în Mojo Music Club pe 9 mai 2013

Goodbye To Gravity în concert în Mojo Music Club pe 9 mai 2013

AMON la B’estFest 2013

De-a lungul intregii sale activitati ca DJ, AMON nu a fost atasat niciunui gen muzical, dar a fost in totalitate atasat muzicii. Este un DJ eclectic si versatil, ale carui seturi se coordoneaza in functie de party sau mood, dar in special in functie de public, trecand in revista genuri precum drum and bass, funky breaks, nu-jazz, nu-disco, dubstep sau indie-dance. A mixat pe aceeasi scena cu Andy Fletcher, Kormac, Foreign Beggars, Chinese Man, DJ Vadim, DJ Marky, ED Solo, Matrix, Noisia si Bailey,dar si impreuna cu artisti locali precum Aria Urbana, Blanoz, Limun, Snow, Marika,Gojira si multi altii. Anul acesta AMON va fi prezent in Vodafone Dance Arena, in prima zi a festivalului.

Yuffa & Hardcore la B’estFest 2013

Cu o experienta de mai bine de 7 ani in spatele scenei, cei doi frati sunt fara doar si poate unii dintre principalii actori ai scenei drum’n’bass din Romania. Consecventa, pasiunea si energia caracteristice prestatiilor lor live au facut ca in scurt timp cei doi sa ajunga printre cei mai apreciati DJ din tara, impartind de-a lungul timpului scena cu artisti precum Chase and Status, Shy Fx, JFB , Black sun Empire, Logistics, Audio, Dub Fx, Suie Oaparude, Travka, Psychofreud, Dub FX, Borgore sau Emalkay. Prezenta celor doi DJ a devenit deja o traditie in cadrul festivalului, anul acesta Yuffa&Hardcore mixand in prima zi a evenimentului, in Vodafone Dance Arena.

Niste Baieti la B’estFest 2013

Trupa Niste Baieti a luat fiinta intr-un club underground din Bucuresti in care cei 4 protagonisti consumau voie buna si dispozitie de cantat. Au inceput sa organizeze concerte ''for fun'', fara repetitii sau pregatire fizica inainte, reinterpretand piesa romanesti mai vechi pe ritmuri de punk rock. Proiectul a inceput sa devina serios cand ''valurile de fani'' au inceput sa urmareasca formatia peste tot si asa cei patru membri au decis sa editeze primul material discografic independent, Niste Baieti- ''Adunate din popor si cantate din topor'' in 2006. Anul acesta trupa va fi prezenta la B’ESTFEST Summer Camp in prima zi de festival.

White Walls la B’estFest 2013

White Walls s-a format din fosti membri ai trupei Protest Urban, pionieri ai muzicii metalcore/hardcore din Romania. Intr-un timp relativ scurt, trupa si-a construit o reputatie solida pe scena rock metal, lucru care s-a datorat si show-urilor live intense, pline de energie. De-a lungul timpului White Walls a impartit scena cu artisti precum: Deftones, The Ocean, Trooper, Luna Amara, Kumm, Byron, E.M.I.L., OCS, Implant pentru Refuz si multi altii. White Walls va fi prezenta anul acesta in B’ESTFEST Park in cea de-a doua zi de festival.

Goodbye To Gravity la B’estFest 2013

Bucurestenii de la Goodbye To Gravity sunt una dintre cele mai titrate trupe de metal din Romania. Albumul lor de debut, lansat anul trecut si cotat de mai multe reviste straine de specialitate cu 10/10, a fost votat drept cel mai bun album metal al anului 2012 de catre Metalhead.ro, iar Maximum Rock le-a oferit membrilor trupei premiul pentru Cel mai bun debut metal. Tot anul trecut, Goodbye To Gravity a sustinut un turneu national in 10 orase, turneu care s-a incheiat in martie dupa mai mult de douazeci de concerte. Cea mai importanta aparitie live a fost insa la Summer Breeze Open Air din Germania, unde formatia a fost aleasa din peste 2000 de trupe pentru a performa in cadrul concursului New Blood Award. Goodbye To Gravity va concerta la B’ESTFEST Summer Camp in ultima zi de festival, pe 7 iulie.

Prezentat de Ciuc Premium și Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durata a celor trei zile de festival costă 150 lei, biletele pentru o singură zi 70 lei și voucherele de camping – 20 lei. Acestea sunt disponibile în pre-sale atât online pe MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu.

Citește mai multe despre Goodbye To GravityNiste BaietiWhite Walls
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solista Beth Gibbons (Portishead) lansează al doilea album solo

Portishead se află în plin turneu european dar solista trupei, Beth Gibbons, și-a făcut timp pentru a lansa cel de-al...

Închide