Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

China (Freakquency) e campion național la breakdance - VIDEO FINALA

China de la Freakquency a câștigat finala locală Red Bull BC One Cypher 2013. B-Boy-ul va reprezenta România la finala regională de breakdance din Ucraina.

China este campion național la breakdance (2013)

Adrian Ioniță aka China a ieșit campion național la breakdance și va reprezenta România la Campionatul Mondial, ce se va desfășura la Seul, în Coreea de Sud, dacă va trece de etapa regională din Ucraina. Calificările locale au avut duminică, 16 iunie, la Amfiteatrul Mihai Eminescu, din Parcul Național Lia Manoliu. Începând cu orele 18:00, cei prezenți au avut ocazia să vadă unele dintre cele mai spectaculoase battle-uri susținute de cei 16 finaliști. Mai jos puteți urmări înregistrarea cu ultima rundă, care i-a adus lui China marele trofeu.

China este campion național la breakdance (2013)

China este campion național la breakdance (2013) (Foto: www.facebook.com)

B-boy-ul China este unul dintre membrii grupului Freakquency, unul dintre cele mai bune trupe de b-boy din România. Cu o vechime în dans de aproape 10 ani, cei din Freakquency au mai reprezentat România în diferite competiții internaționala și mondiale de breakdance. Anul acesta, băieții au decis să participe și la competiția televizată "România Dansează". Talentul și dedicația lor au câștigat atât inimile juriului, cât și cele ale publicului din întreaga țară și le-au adus marele premiu de 50.000 de euro.

Cei 16 finaliști au fost aleși în urma calificările locale Red Bull BC One Cypher, la care au participat nu mai puțin de 80 de dansatori. Juriul a fost format din: Neguin, Brazilia (campion mondial Red Bull BC One și membru Red Bull BC One All Stars), Lil G, Venezualea, (vice-campion mondial Red Bull BC One și membru Red Bull BC One All Stars) și MG, Slovacia (Fondator al organizației Bboy Spot Europe). Lupta a fost strânsă, fiecare B-Boy încercând să-și demonstreze abilitățile. În afară de mișcările inventive, juriul a urmărit și corectitudinea realizării acestora. Un alt aspect important, de care s-a ținut cont în jurizare, a fost capacitatea B-Boy-ului de a-și modela mișcările pe ritmurile muzicii. 

Pentru a ajunge în Finala Mondială, ce va avea loc la Seul, Coreea de Sud, în luna noiembrie, B-Boy-ul China mai trebuie să treacă de calificările regionale, ce sunt programate în Ucraina, undeva în perioada iulie - septembrie.

Finala București Red Bull BC One Cypher 2013 - China vs Pyciu

Lista celor 16 B-Boy finaliști:

 1. Ciprian Rugină aka Ciupa
 2. Bogdan Curcă aka Bugy 
 3. Adrian Ioniță aka China - Câștigător
 4. Andrei Jivan aka Siko 
 5. Adrian Huple aka Huple 
 6. Victor Manea aka JR
 7. Radu Alexandrescu aka Nano 
 8. Constantin Chiriță aka Pyciu 
 9. Noris Lobonțiu aka Noris
 10. Valentin Predoi aka Duval
 11. Alin Oprea aka Dax
 12. Lorand Karbula aka Laur
 13. Mihai Petrache aka Soarece
 14. Marius Fănică aka Fanak
 15. Adrian Turbea aka Piciu
 16. Jorik Popușoi aka Jorik

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Evile la Maximum Rock Festival din București

Evile este noul nume confirmat pentru festivalul Maximum Rock Festival ce va avea loc in zilele de 25 și 26...

Închide