Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Chester Bennington are planuri mari cu Stone Temple Pilots - AUDIO

De la începutul lunii mai, Chester Bennington (Linkin Park) este și vocea trupei Stone Temple Pilots. Ascultă prima piesă STP cu Chester la voce

Publicat

pe

Stone Temple Pilots cu Chester Bennington la voce
Stone Temple Pilots cu Chester Bennington la voce │ FOTO: www.facebook.com

Solistul de la Linkin Park, Chester Bennington a stat de vorbă cu cei de la publicația Rolling Stone despre noul său "job" - cel de vocal la Stone Temple Pilots. La începutul lunii mai, s-a anunțat pe site-ul oficial Stone Temple PilotsScott Weiland nu mai face parte din formație, iar acesta este înlocuit de Chester. În plus, spre sfârșitul aceleași luni, a fost lansată și prima piesă Stone Temple Pilots cu Chester la voce. Aceasta se intitulează "Out Of Time" și poate fi ascultată mai jos.

Stone Temple Pilots cu Chester Bennington la voce

Stone Temple Pilots cu Chester Bennington la voce │ FOTO: www.facebook.com

Chester Bennington a declarat că va intra foarte curând în studioul de înregistrări alături de cei de la Stone Temple Pilots și își dorește să compună cât mai multă muzică cu aceștia. Grupul nu aparține de nici o casă de discuri, astfel că producția și promovarea viitoarelor piese vor fi realizate independent.

"Ne-ar plăcea să ne așezăm și să scoatem deodată un album, dar în realitate vom face foarte multe piese și la un moment dat vom fi în poziția de a lansa un single și vom ieși în lume să oferim publicului muzica pe care și-o dorește. Ne aflăm într-o poziție privilegiată și pentru noi cel mai important este să ieșim în concerte și să oferim publicului o experiență inedită, piesele de până acum să fie interpretate la așteptările fanilor și să venim cu o muzică nouă care să ridice standardul", a declarat Chester Bennington pentru Rolling Stone.

Pentru Chester colaborarea cu Stone Temple Pilots este un vis împlinit întrucât a crescut ascultând muzica formației. Când a primit prounerea a acceptat fără să se gândească prea mult. Pe de altă parte, Linkin Park rămâne cap de listă în prioritățiile solistului, astfel că apariția unui nou album Stone Temple Pilots rămâne ceva incert.

Stone Temple Pilots (cu Chester Bennington) - "Out Of Time"

Comentează

Trending