Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Cher, detalii album și single nou - "Woman's World" - LYRIC VIDEO

După o pauză discografică de 12 ani, Cher este pregătită să se întoarcă din nou în lumina reflectoarelor. "Closer To The Truth" va fi cel de-al 26-lea album al artistei și va fi lansat pe 24 septembrie anul acesta. Ascultă primul single extras, "Woman's World".
Cher -

Cher - "Woman's World"

După o pauză discografică de 12 ani, Cher este pregătită să se întoarcă din nou în lumina reflectoarelor. "Closer To The Truth" va fi cel de-al 26-lea album al artistei și va fi lansat pe 24 septembrie anul acesta sub egida casei de discuri Warner Brothers. Și pentru ca revenirea să fie cu adevărat de impact, Cher a lansat deja primul single de pe album, "Woman's World", ce are drept suport vizual un lyric video. Piesa a fost interpretată în premieră în cadrul emisiunii-concurs The Voice, transmisă de NBC.

Cher - "Woman's World"

Cher - "Woman's World" (Foto: www.facebook.com)

"Trebuie să spun, sincer vorbind, că nu sunt un mare fan Cher și am mai spus asta de un milion de ori până acum. Cred totuși că acesta este cel mai bun album de până acum", a declarat Cher pentru ABC News.

Deși tracklistul nu a fost încă dezvăluit, zvonurile din presa internațională indică multe colaborări interesante pe acest nou material. Printre numele menționate se numără Pink, Lady Gaga și Christina Aguilera, ce a mai lucrat cu Cher în 2010, la realizarea filmului "Burlesque" și a soundtrack-lui aferent. Un alt artist inclus pe lista colaborărilor este Jake Shears de la Scissor Sisters, care s-a arătat extrem de entuziasmat de noile compoziții.

"I-am dat lui Jason (Jake Shears) să asculte CD-ul înainte de a înregistra partea lui. Mi-a spus că sună extraordinar. Nu ai cum să nu îl iubești. Vocea lui sună grozav pe piesă. Este atât de adorabil", a mărturisit Cher pe contul său de Twitter.

Noul single, "Woman's World", a avut lansarea oficială pe 18 iunie, în aceeași zi artista interpretând piesa live în cadrul finalei The Voice.

"M-am simțit minunat. Toți cei din cadrul emisiunii The Voice au fost grozavi", a transmis Cher fanilor pe Twitter.

Single-ul "Woman's World" poate fi achiziționat de pe iTunes la prețul de 1.29 dolari. "Closer To The Truth", ce va include 14 piese, poate fi precomandat la prețul de 11.99 dolari.

OFFICIAL LYRIC VIDEO: Cher - "Woman's World"

Citește mai multe despre Cher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arctic Monkeys a lansat clipul "Do I Wanna Know?" - VIDEOCLIP

Arctic Monkeys a lansat clipul noului single "Do I Wanna Know?", primul extras de pe al 5-lea album. În clip,...

Închide