Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Cher, detalii album și single nou - "Woman's World" - LYRIC VIDEO

După o pauză discografică de 12 ani, Cher este pregătită să se întoarcă din nou în lumina reflectoarelor. "Closer To The Truth" va fi cel de-al 26-lea album al artistei și va fi lansat pe 24 septembrie anul acesta. Ascultă primul single extras, "Woman's World".

Publicat

pe

Cher - "Woman's World"
Cher - "Woman's World" │ FOTO: www.facebook.com

După o pauză discografică de 12 ani, Cher este pregătită să se întoarcă din nou în lumina reflectoarelor. "Closer To The Truth" va fi cel de-al 26-lea album al artistei și va fi lansat pe 24 septembrie anul acesta sub egida casei de discuri Warner Brothers. Și pentru ca revenirea să fie cu adevărat de impact, Cher a lansat deja primul single de pe album, "Woman's World", ce are drept suport vizual un lyric video. Piesa a fost interpretată în premieră în cadrul emisiunii-concurs The Voice, transmisă de NBC.

Cher - "Woman's World"

Cher - "Woman's World" │ FOTO: www.facebook.com

"Trebuie să spun, sincer vorbind, că nu sunt un mare fan Cher și am mai spus asta de un milion de ori până acum. Cred totuși că acesta este cel mai bun album de până acum", a declarat Cher pentru ABC News.

Deși tracklistul nu a fost încă dezvăluit, zvonurile din presa internațională indică multe colaborări interesante pe acest nou material. Printre numele menționate se numără Pink, Lady Gaga și Christina Aguilera, ce a mai lucrat cu Cher în 2010, la realizarea filmului "Burlesque" și a soundtrack-lui aferent. Un alt artist inclus pe lista colaborărilor este Jake Shears de la Scissor Sisters, care s-a arătat extrem de entuziasmat de noile compoziții.

"I-am dat lui Jason (Jake Shears) să asculte CD-ul înainte de a înregistra partea lui. Mi-a spus că sună extraordinar. Nu ai cum să nu îl iubești. Vocea lui sună grozav pe piesă. Este atât de adorabil", a mărturisit Cher pe contul său de Twitter.

Noul single, "Woman's World", a avut lansarea oficială pe 18 iunie, în aceeași zi artista interpretând piesa live în cadrul finalei The Voice.

"M-am simțit minunat. Toți cei din cadrul emisiunii The Voice au fost grozavi", a transmis Cher fanilor pe Twitter.

Single-ul "Woman's World" poate fi achiziționat de pe iTunes la prețul de 1.29 dolari. "Closer To The Truth", ce va include 14 piese, poate fi precomandat la prețul de 11.99 dolari.

OFFICIAL LYRIC VIDEO: Cher - "Woman's World"

Albume noi

Cher a lansat un album de Crăciun - TRACKLIST

Cher le prezintă fanilor "Christmas", primul album cu piese de sărbătoare al artistei. De asemenea, este primul material cu piese originale, de la anteriorul disc, "Closer to the Truth". Găsești în articol mai multe detalii, tracklist, precum și un clip de prezentare.

Publicat

pe

Artwork album "Christmas" - Cher
Artwork album "Christmas" - Cher │ FOTO: captură YouTube / Cher

După mai bine de 60 de ani în showbiz, Cher a lansat astăzi, 20 octombrie, primul album festiv. "Christmas" conține 13 piese, atât cover-uri, cât și melodii originale. Mai mult, Cher a colaborat cu nume importante din industria muzicală pentru câteva melodii. Artista a apelat la Stevie Wonder pentru cântecul "Christmas Means To Me", a lucrat cu Michael Buble pentru emoționanta "Home", cu Cyndi Lauper pentru "Put A Little Holiday In Your Heart" și cu Darlene Love pentru piesa "Christmas (Baby, Please Come Home)".

Surprizele nu se opresc aici. Iubitul lui Cher, directorul muzical Alexander "A.E." Edwards, a produs piesa "Drop Top Sleigh Ride" și l-a convins pe rapperul Tyga să livreze câteva versuri.

Albumul "Christmas" este acompaniat de un artwork ce o prezintă pe Cher înconjurată de ornamente de Crăciun. Artista poartă o cămașă albă și blugi albaștri cu ștrasuri.

TRACKLIST "Christmas":

 1. DJ Plays A Christmas Song
 2. What Christmas Means To Me (feat. Stevie Wonder)
 3. Run Rudolph Run
 4. Christmas (Baby, Please Come Home) [feat. Darlene Love]
 5. Angels In The Snow
 6. Home (feat. Michael Buble)
 7. Drop Top Sleigh Ride (feat. Tyga)
 8. Please Come Home For Christmas
 9. I Like Christmas
 10. Christmas Ain't Christmas Without You
 11. Santa Baby
 12. Put A Little Holiday In Your Heart (feat. Cyndi Lauper)
 13. This Will Be Our Year
Citește în continuare

Trending