Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Cezar Ouatu a lansat primul single, "Painful Love" - AUDIO

Cezar Ouatu a lansat primul său single. Acesta se intitulează "Painful Love" și poate vorbește despre durerea unei despărțiri. Ascultă piesa pe InfoMusic.ro
Cezar Ouatu -

Cezar Ouatu - "Painful Love" Single

După controversata melodie "It's My Life" pe care Cezar Ouatu a interpretat-o în cadrul concursului Eurovision 2013, cântărețul de pop-opera prezintă single-ul de debut Aceasta se intitulează "Painful Love" și pune în evidență vocea inconfundabilă a artistului. După cum sugerează și titlul piesei, versurile vorbesc despre o poveste de iubire ce s-a încheiat și a lăsat în urmă un gust amar. Amintirile frumoase ale relației sunt umbrite de cele dureroase ale despărțirii.

Cezar Ouatu - "Painful Love" Single

Cezar Ouatu - "Painful Love" Single

"Muzica înseamnă dragoste. Atunci când dragostea nu mai există, tot muzica este cea care poate vindeca rana lăsată în urmă de o despărțire. "Painful Love" nu este neapărat o piesă veselă sau tristă, dar este cu siguranță una în care mulți dintre cei care o ascultă se pot regăsi" - Cezar

Single-ul a fost compus de Șerban Cazan, iar versurile sunt semnate de Ioana Sihota cunoscută ca Jazzy Jo. Producția piesei a fost realizată de HaHaHa Production, ArtSide și Cart Music.

Cezar s-a născut într-o familie de muzicieni, studiind pianul de la vârsta de 6 ani. A terminat liceul de muzica Carmen Sylva din Ploiești, apoi secția canto clasic la Conservatorul G.Verdi din Milano, una dintre cele mai importante școli de muzică din lume. A câștigat premii la importante concursuri internaționale de canto în Barcelona, Dresda, Milano, Monaco, San Marino. Are o carieră de peste 10 ani în lumea operei internaționale, cu spectacole în cele mai mari săli și teatre din lume. Din 2012, a decis să abordeze genul pop opera, îmbinând cele două genuri, într-un concept inovativ și original pe plan mondial. Cezar a cântat anul acesta, la București, alături de Andrea Bocelli și Angela Gheorghiu.

Cezar Ouatu a reprezentat România la concursul Eurovision cu melodia "It's My Life". Finala Eurovision 2013 s-a desfășurat la Malmo, Suedia pe 18 mai. Piesa s-a clasat pe locul 13, cu o poziție mai jos față de anul trecut.

Cezar Ouatu - "Painful Love"

Citește mai multe despre Cezar Ouatu
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Silent Discotheque la B’ESTFEST 2013. "Petrecerile în șoaptă" revin

Ediția din acest an a B’ESTFEST Summer Camp a pregătit pentru cei care vor fi prezenți la festival încă o...

Închide