Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Câștigătorul invitației duble la concertul Diana Krall

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul Diana Krall, de pe 30 iunie de la Sala Palatului. Vezi dacă ai avut noroc
Diana Krall

Diana Krall (foto: Mark Selinger)

Cântăreața Diana Krall revine pe 30 iunie la Sala Palatului din București cu un concert de promovare al celui mai nou album - "Glad Rag Doll". InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la spectacol, iar în urma tragerii la sorți câștigător a ieșit Alina Petculescu.

Discul "Glad Rag Doll" a fost lansat în octombrie 2012. Antrenant și aventuros, materialul explorează sunete, instrumente și muzicieni noi. La audiția lui, timpul dispare, iar muzica, legănatul, balansul și tabuul se ciocnesc cu piese pline de dor și regret. Toate au fost reînnoite în imaginația lui Krall, artista numindu-și simplu creația - "un album cu cântece și dans".

Diana Krall - Glad Rag Doll

Diana Krall - Glad Rag Doll

Pe 30 iunie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele au următoarele prețuri: 50 lei, 400 lei, 300 lei, 250 lei, 180 lei, 130 lei sau 100 lei, în funcție de distanța față de scenă. Tichetele se vor putea cumpăra online pe Eventim.ro.

Diana Krall a vândut peste 6 milioane de albume în Statele Unite și peste 15 milioane în întreaga lume. În 2009, revista Billboard a clasat-o pe locul secund în topul artiștilor jazz ai ultimului deceniu. Este unul dintre cei mai bine vânduți artisti ai timpului ei și singura cu opt albume ce au debutat pe poziții fruntașe în top Billboard Jazz Albume. Are în palmares două premii Grammy și 8 premii Juno, 9 Discuri de Aur, 3 de Platină și 7 cotate Multi-Platină.

Diana Krall - "Just The Way You Are"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Diana Krall
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O fetiță de 6 ani a cântat black metal la America's Got Talent - VIDEO

O fetiță de 6 a șocat juriul de la audițiile America's Got Talent când a cântat o piesă black metal...

Închide