Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorul invitației duble la concertul Diana Krall

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul Diana Krall, de pe 30 iunie de la Sala Palatului. Vezi dacă ai avut noroc

Publicat

pe

Diana Krall
Diana Krall │ FOTO: Mark Selinger

Cântăreața Diana Krall revine pe 30 iunie la Sala Palatului din București cu un concert de promovare al celui mai nou album - "Glad Rag Doll". InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la spectacol, iar în urma tragerii la sorți câștigător a ieșit Alina Petculescu.

Discul "Glad Rag Doll" a fost lansat în octombrie 2012. Antrenant și aventuros, materialul explorează sunete, instrumente și muzicieni noi. La audiția lui, timpul dispare, iar muzica, legănatul, balansul și tabuul se ciocnesc cu piese pline de dor și regret. Toate au fost reînnoite în imaginația lui Krall, artista numindu-și simplu creația - "un album cu cântece și dans".

Diana Krall - Glad Rag Doll

Diana Krall - Glad Rag Doll

Pe 30 iunie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele au următoarele prețuri: 50 lei, 400 lei, 300 lei, 250 lei, 180 lei, 130 lei sau 100 lei, în funcție de distanța față de scenă. Tichetele se vor putea cumpăra online pe Eventim.ro.

Diana Krall a vândut peste 6 milioane de albume în Statele Unite și peste 15 milioane în întreaga lume. În 2009, revista Billboard a clasat-o pe locul secund în topul artiștilor jazz ai ultimului deceniu. Este unul dintre cei mai bine vânduți artisti ai timpului ei și singura cu opt albume ce au debutat pe poziții fruntașe în top Billboard Jazz Albume. Are în palmares două premii Grammy și 8 premii Juno, 9 Discuri de Aur, 3 de Platină și 7 cotate Multi-Platină.

Diana Krall - "Just The Way You Are"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 30 iunie 2013

Diana Krall

Loc
Sala Palatului

Trending