Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorul invitației duble la concertul Butterflies in My Stomach

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul Butterflies in My Stomach de pe 13 iunie, din Club Control. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

Butterflies In My Stomach
Butterflies In My Stomach │ FOTO: www.facebook.com

Trupa Butterflies in My Stomach va cânta în Club Control, joi, 13 iunie, iar InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la concert. În urma extragerii la sorți câștigător a ieșit Alexandru Dima. Pe scenă vor urca și Loungerie II și Tibacu. Spectacolul se va desfășura în Sala Berlina clubului, începând cu ora 21:00.

Butterflies In My Stomach

Butterflies In My Stomach │ FOTO: www.facebook.com

Butterflies in My Stomach (BiMS) este una dintre cele mai cunoscute, respectate şi dorite formaţii de nu-jazz, funk, şi acid-jazz din România. Grupul a câștigat și simpatia britaniciilor, fiind prezentat de BBC, ca una dintre puţinele trupe care promoveaza acid-jazzul în România ("Romanian Underground" – BBC – 20.12.2005). La sfârşitul lunii august 2006, BiMS a fost selectată printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la secțiunea Electronic, în urma unui concurs inițiat de casa de discuri Sony și prestigioasa publicație Billboard. Primul album Butterflies in My Stomach - "Magic Store" a însemnat o premieră discografică românească a unui stil muzical complex și elevat. Materialul a fost lansat pe 31 martie 2011, în clubul Silver Church din Bucuresti.

De asemenea, Butterflies in My Stomach are o strânsă colaborare cu Institutul Cultural Român alături de care a organizat  două evenimente culturale de susţinere a spectacolului "Enescu Re-Imagined", un proiect inițiat de pianistul Lucian Ban și contrabasistul John Hébert. Tot în cadrul colaborării cu ICR, în luna mai a anului 2011, trupa a reprezentat România la Berlin, în cadrul "Romanian Music Nights".

Butterflies in My Stomach - "Tricoul"

Trending