Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul TAXI de pe 6 iunie

InfoMusic a extras câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul TAXI de pe 6 iunie, de la Arenele Romane. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012
Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

TAXI va susține un concert extraordinar pe 6 iunie la Arenele Romane. Este pentru prima dată când trupa va cânta într-un amfiteatru în aer liber de anvergură, așa că atmosfera va fi specială, diferită de concertele de până acum. InfoMusic a pus la bătaie 2 invitații duble la spectacol, iar în urma tragerii la sorți au ieșit câștigătoare: Mirela Trifu și Mariana Oprea.

Concert Taxi la Arenele Romane

Concert Taxi la Arenele Romane

În amfiteatrul din Parcul "Carol" vor răsuna piese binecunoscute, de la "esențialele" "Mi-e dor și doare""Jumătatea mea""Ea încă mă iubește", la foarte iubitele melodii din cadrul "Trilogiei celor două cuvinte" sau piese foarte noi, cum ar fi "No Smoking". Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Cantemir Neacșu, Darius Neagu și Kerezsi Csongor se întâlnesc cu publicul de toate vârstele, în cel mai important concert Taxi al acestui an.

Dana Dorian a acceptat invitația trupei Taxi de a pregăti un program special pentru acest eveniment, împreună cu elevii săi, cărora le predă folosind adesea piesele Taxi, "un examen pe care puțini îl trec, Dan Teodorescu având un stil aparte de a versifica, greu de abordat chiar și de profesioniști" – după cum declara mult iubita profesoară. Pentru concertul din 6 iunie Dana Dorian și-a selectat elevii care au participat la "Vocea României", având rezultate foarte bune. Așadar, seara va fi deschisă cu melodii interpretate de Dragoș Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu în duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu și Bianca Cristea.

Biletele sunt în continuare disponibile la prețuri cuprinse între 50 de lei și 180 de lei. Acestea se găsesc  în Rețeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești, Call Center 1951 și online pe eventim.ro.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 6 iunie 2013

Taxi

Loc
Arenele Romane

Trending