Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul STEVE VAI

InfoMusic a extras câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul STEVE VAI, ce are loc pe 25 iunie la Arenele Romane. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

Steve Vai intervievat de InfoMusic pe 28 mai 2013
Steve Vai intervievat de InfoMusic pe 28 mai 2013

Steve Vai se întoarce în România pentru un concert ce va avea loc pe 25 iunie 2013 la Arenele Romane din București, iar InfoMusic a pus la bătaie 2 invitații duble la spectacol. În urma tragerii la sorți au ieșit câștigători: Flavia Lupu și Monica Fuerea.

Evenimentul începe la ora 19.00, iar în deschidere vor evolua trupele Publika și Cvartet Hypnotique. Concertul face parte din Festivalul ECO FEST, aflat la prima ediție, iar Steve Vai va cânta alături de Evolution Tempo Orchestra dirijată de George Natsis.

Steve Vai intervievat de InfoMusic pe 28 mai 2013

Steve Vai intervievat de InfoMusic pe 28 mai 2013

Chitarist, compozitor, solist și producător, Steve Vai nu mai are nevoie de nicio prezentare: este fără doar și poate unul dintre cei mai talentați artiști ai lumii. A început să ia lecții de chitară la vârsta de 12 ani, de la Joe Satriani, iar la 18 ani compunea deja partituri pentru Frank Zappa. Cu o carieră de aproape trei decenii, peste 60 de materiale discografice lansate și nu mai puțin de 15 milioane de copii vândute în întreaga lume, Steve Vai este considerat unul dintre cei mai buni muzicieni din istorie. Demonstrându-și încă din copilărie talentul în mânuirea chitarei, Steve a reușit de-a lungul timpului să revoluționeze tehnica acestui instrument, fiind printre primii artiști care au folosit chitara cu șapte corzi, punându-și totodată semnătura și pe seria de modele JEM, concepute alături de brand-ul japonez Ibanez.

Festivalul Eco Fest este organizat de Cramps Music, Energia Media Grup şi InMusica Events. Bilete se pot cumpăra din rețeaua Eventim şi online de pe eventim.ro. Prețurile sunt: Categoria I – 200 lei / Categoria II – 150 lei / Categoria III – 100 lei / Categoria IV – 50 lei.

Premergător concertului, InfoMusic a stat de vorbă cu Steve Vai despre show-ul pe care îl pregătește, ediția pe vinil a discului "The Story of Light", ultimul album cumpărat, masterclass-ul pe care îl va susține în Capitală, despre creșterea albinelor, familie, dar și despre noul album al lui Joe Satriani. Totul se regăsește în acest video interviu.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 25 iunie 2013

Steve Vai

Loc
Arenele Romane

Trending