Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cargo a concertat la Timișoara în fața a peste 40.000 de fani

Trupa Cargo a susținut duminică, 2 iunie, un concert la Timișoara, pe platoul din fața stadionului Dan Păltinișanu. La concert au participat peste 40.000 de fani, care au avut ocazia să asculte cele mai bune piese rock ale formației, timp de peste o oră și jumatate.

Publicat

pe

Cargo în concert la Timișoara

Trupa Cargo a susținut duminică, 2 iunie, un concert la Timișoara, pe platoul din fața stadionului Dan Păltinișanu. La concert au participat peste 40.000 de fani, care au avut ocazia să asculte cele mai bune piese rock ale formației, timp de peste o oră și jumatate. Seara a fost una plină de surprize, încă de la început: scena a fost acoperită de un mesh, în așa fel încat publicul nu a putut vedea nimic din ce se întâmplă în spate. Afișul uriaș a fost dat jos doar în momentul în care Cargo a început să cânte prima piesa, "A cincea dimensiune".

Cargo în concert la Timișoara

Cargo în concert la Timișoara

Din coregrafia spectacolului a facut parte si momentul de la melodia "Calare pe motoare", cand motociclistii au putut urca pe marginea scenei cu motoarele, pe rampele construite special pentru eveniment, realizand astfel o parada moto. Si la noua piesa Cargo, "Nu ma lasa sa-mi fie dor", lansata in urma cu mai putin de o luna, publicul a avut parte de momente pline de adrenalina: solistul trupei, Adi Igrisan, a fost ridicat deasupra multimii cu ajutorul unui elevator. "Cand am cantat acest nou single, am avut placuta surpriza ca toti fanii sa stie deja versurile, la fel ca in cazul baladelor noastre deja consacrate", a spus Adi Barar, chitaristul formatiei.

In cadrul spectacolului, Cargo a acordat o sansa incredibila unei tinere rockerite foarte talentate, care a fost pentru o zi membru al trupei. Cu cateva zile inainte de concert, pe pagina oficiala de Facebook a formatiei a fost organizat un concurs, in care fanii puteau sa posteze filmulete cu ei cantand "Aproape de voi". Adina, cea care i-a convins pe cei de la Cargo ca este cea mai talentata, a avut ocazia sa cante piesa alaturi de celebrii rockeri, in concertul de la Timisoara.

Cargo - "Nu ma lasa sa-mi fie dor"

Mai mult decat atat, Florin Barbu a facut un solo de bass exceptional, iar Tavi Pilan, bateristul trupei, a cantat la tobe sustinut de Adi Igrisan, aceste momente avand un impact nemaipomenit asupra publicului. Fanii prezenti la concert s-au mai putut bucura si de alte efecte spectaculoase: flacari, o perdea de artificii, un show de lumini impresionant si tunuri de confetti. In plus, pe cele 3 ecrane imense amplasate in locatie se puteau urmari compozitii surprinzatoare de culori si imagini, atat cu trupa cat si scene science fiction.

"Nu degeaba numim Timisoara acasa, evenimentul a mers ca pe roate. Spectacolul a fost incredibil, ne-a placut foarte mult. Am comunicat extrem de bine cu publicul, ca de obicei, si am putut sa le transmitem exact ceea ce am simtit, mai ales ca ne-a ajutat si calitatea sunetului, care a fost excelenta", a mai spus Adi Barar.

Trending