Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Concert byron la Verona Acoustic Season

Joi, 20 iunie, de la ora 19:00, seria de concerte acustice de pe timpul verii continuă la Grădina Verona din București. Pe scenă vor urca cei de la byron pentru un concert unplugged numai bun pentru o seară relaxantă.
Dan Byron in deschiderea concertului SLASH de la Sala Palatului, 5 februarie 2013

Trupa byron în deschiderea concertului SLASH la Sala Palatului pe 5 februarie 2013

Joi, 20 iunie, de la ora 19:00, seria de concerte acustice de pe timpul verii continuă la Grădina Verona din București. După concertul susținut de Aylin și The Lucky Charms pe 6 iunie,  pe scenă vor urca cei de la byron pentru un concert unplugged numai bun pentru o seară relaxantă.

Trupa byron

Trupa byron (Foto: Foto Union)

Pentru byron, unplugged-ul e o a doua natură. La nici un an de la lansarea primului album, "Forbidden Drama", membrii byron au reorchestrat piesele exclusiv pentru instrumente acustice și au lansat primul DVD unplugged românesc – "Acoustic Drama".  Doi ani mai tarziu au cantat un set unplugged la Salina Turda, profitând din plin de acustica spectaculoasă a locului; rezultatul se vede pe celălalt DVD al trupei, "Live Underground".

byron unplugged înseamnă mult mai mult decât byron "scos din priza" – pe lângă orchestrațiile deosebite și instrumentația diversă, este un mod distinct de a privi muzica, cu această ocazie trupa punându-și compozițiile într-o cu totul altă lumina. Și nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, ascultați-i pe ei.

Concertele acustice de la Grădina Verona vor continua pe parcursul verii, din două în două săptămâni, cei mai importanți artiști români de rock, indie și jazz venind în grădina din spatele librăriei Cărturești pentru niște concerte deosebite, lejere și cu dichis. O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de Overground Music și Cărturești. Prețul unui bilet la concert este 30 de lei.

byron unplugged:

  • Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut
  • Costin Oprea – chitara acustica
  • 6fingers – chitara acustica, acordeon, glockenspiel, voce
  • Laszlo Demeter – bass acustic
  • Dan Georgescu – tobe, percutii

Cel mai recent album byron, "30 Seconds of Fame", a fost lansat anul acesta pe 16 martie . Materialul dicografic este disponibil în două variante: "30 Seconds of Fame", cu versurile în limba engleză și "30 de secunde de faimă", cu aceleași piese dar interpretate în limba romană. Albumul se găsește în format fizic (CD) în rețeaua librăriilor Cărturești din țară, iar în format digital (mp3/FLAC) pe pagina byron.bandcamp.com. Există de asemenea și o ediție deluxe, pentru colecționari, asamblată manual – aceasta cuprinde ambele versiuni, atât în română cât și în engleză, și este disponibila exclusiv la concertele trupei.

byron – "Annoying Detail"

Citește mai multe despre byronDan Byron
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul invitației duble la concertul Butterflies in My Stomach

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul Butterflies in My Stomach de pe 13 iunie, din Club Control. Vezi...

Închide