Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Butterflies in My Stomach concertează luni la Guerrilive

Luni, 1 iulie, de la 6 la 7 seara, formația Butterflies in My Stomach cântă la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Concertul va avea loc în Energiea, acolo unde publicul s-a întâlnit în edițiile anterioare ale emisiunii cu OCS, Vița de Vie, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Alternosfera etc.

Publicat

pe

Butterflies In My Stomach

Trupa Butterflies in My Stomach vine luni, 1 iulie, la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban (Radio Guerrilla). Concertul va avea loc în Energiea, acolo unde publicul s-a întâlnit în edițiile anterioare ale emisiunii cu ZOB, Luiza Zan & Jimmy Cserkesz Guerrilive, Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens și Alternosfera.

Butterflies In My Stomach

Butterflies In My Stomach

Butterflies in My Stomach (BiMS) este o trupa de nu-jazz, funk şi acid-jazz din Romania. BiMS a fost prezentata de BBC, ca fiind una dintre putinele trupe care promoveaza acid-jazz-ul in Romania ("Romanian Underground" - BBC - 20.12.2005). La sfarsitul lunii august 2006, BiMS a fost selectata printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la sectiunea Electronic, in urma unui concurs initiat de casa de discuri Sony si prestigioasa publicatie Billboard.

Butterflies in My Stomach - "Tricoul"

Noua editie a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea, de unde va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla, și video live pe pagina de Facebook a radioului. Accesul la concerte se face doar pe baza de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marți - vineri, 17.00 - 20.00) ori la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive și de pe pagina Experimentalist.

Comentează

Trending