Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Bullet For My Valentine a lansat "Breaking Point" - VIDEOCLIP

După o pauză de trei ani, Bullet For My Valentine, care va concerta la Rock The City 2013, a lansat pe 27 februarie cel de-al 4-lea album intitulat "Temper Temper". Al treilea videoclip de promovare este pentru piesa "Breaking Point".

Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine, care va concerta la Rock The City 2013, a lansat al treilea videoclip de promovare al ultimului album intitulat "Temper Temper". Noul clip este pentru piesa "Breaking Point" și conține imagini live din timpul concertelor. Albumul a ieșit pe piață în luna februarie 2013 și este produs de Don Gilmore care a colaborat cu trupa și la discul "Fever" din 2010 în timp ce Chris Lord-Alge s-a ocupat de mixarea acestuia.

Biletele pentru festivalul Rock The City 2013 care se va desfășura în zilele de 27 și 28 iulie la Romexpo, București se distribuie exclusiv prin rețeaua Eventim.

Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine

Formația a fost înființată în 1998, în orășelul Bridgend, din Țara Galilor, sub numele inițial de Jeff Killed Jack. După câțiva ani în care a cântat cover-uri heavy metal și grunge, formația și-a schimbat numele și a reușit să obțină un contract cu Sony BMG.

Bullet For My Valentine - "Breaking Point"

Primul album, The Poison, a apărut în luna octombrie 2005 iar al doilea album poartă numele Scream Aim Fire și a ieșit pe piață în ianuarie 2008. Despre acest album, Matt susține că "are un tempo mult mai agresiv decât precedentul" și "este un album intens, dar totuși accesibil, care onorează rădăcinile noastre metal". Odată cu lansarea acestui material, turneele și recitalurile în cadrul celor mai mari festivaluri din lume s-a materializat în vânzările excelente ale discului și clasarea pe locuri fruntașe în mai multe topuri de specialitate.

Fever, al treilea album al trupei avea să fie lansat în aprilie 2010 și a fost intens promovat timp de un an de zile, cu rezultate excelente - vânzări de peste 500.000 de exemplare la nivel mondial. În noiembrie 2012, formația a lansat un nou single, intitulat Temper Temper care va fi și titlul viitorului album, programat spre lansare în prima parte a lunii februarie 2013.

În prezent, trupa compusă din Matthew "Matt" Tuck (solist vocal, chitară ritmică), Michael "Padge" Paget (chitară, voce), Jason James (chitară bass, voce) și Michael "Moose" Thomas (tobe), are peste trei milioane de albume vândute iaralbumul de debut a obținut mai multe premii - Best Newcomer la Welsh Music Award, Best British Band oferit de celebra revistă Metal Hammer, respectiv Best British Newcomer și Best Single (pentru Tears Don't Fall) oferite de prestigioasa revistă Kerrang!.

Tracklist "Temper Temper":

 • Breaking Point
 • Truth Hurts
 • Temper Temper
 • P.O.W.
 • Dirty Little Secret
 • Leech
 • Dead To The World
 • Riot
 • Saints n Sinners
 • Tears Don't Fall (Part 2)
 • Livin Life (On The Edge of A Knife)

Citește mai multe despre Bullet For My Valentine
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Blaxy Girls revine cu single-ul "Adio" - VIDEOCLIP

Tinerele de la Blaxy Girls revin cu noul single "Adio", pentru care au lansat și un videoclip. Acestea au renunțat...

Închide