Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Bruce Springsteen înregistrează un nou album

Bruce Springsteen a declarat că are suficient material pentru lansarea unui nou album. Artistul, în vârstă de 63 de ani, a înregistrat alături de chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello și trupa sa the E Street Band.

Publicat

pe

Bruce Springsteen

Deși se află în plin turneu mondial, Bruce Springsteen a declarat că are suficient material pentru lansarea unui nou album. Artistul, în vârstă de 63 de ani, a înregistrat într-un studio din Sydney în timpul turneului australian (martie 2013), iar acum vrea ca fanii să se bucure de noile compoziții. Așa cum era de așteptat, Springsteen a fost ajutat de trupa the E Street Band dar și de chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello.

Discul nu are un nume și o data de lansare fixată dar "The Boss", cum este alintat celebrul cântăreț, intenționează să se întoarcă în studio imediat cum se termină acest turneu. Momentan acesta are concerte programate până la sfârșitul lunii septembrie 2013 asa că ne putem aștepta la un nou album Bruce Springsteen la începutul anului viitor.

Ultimul album semnat Bruce Springsteen poartă numele "Wrecking Ball" și a ieșit pe piață în luna martie 2012. Discul îi are ca invitați pe chitaristul trupei Tom Morello și pe fostul baterist Pearl Jam, Matt Chamberlain. Materialul a debutat pe locul 1 în 16 țări inclusiv Statele Unite și Marea Britanie și este cel de-al 10-lea album al artistului care a intrat direct pe prima poziție a cunoscutului top.

În vârstă de 63 de ani, "The Boss", a vândut de-a lungul celor 4 decenii de carieră muzicală peste 120 de milioane de albume, în palmares fiind incluse și 20 de premii Grammy, 2 Globuri de Aur și un premiu Oscar la categoria Best Original Song pentru piesa "Streets of Philadelphia". În topul "Cei mai buni artiști ai tuturor timpurilor" realizat de Rolling Stone Magazine în 2004 s-a plasat pe poziția 23.

Pe 8 februarie 2013, cu ocazia premiilor Grammy 2013, Bruce Springsteen a primit premiul "Person of The Year". În cadrul licitației din seara evenimentului, artistul a oferit o chitară care s-a vândut cu 250.000 de dolari, banii ajungând la oragnizația Musicare care oferă sprijin financiar, medical și personal muzicienilor aflați în impas din diverse cauze.

Bruce Springsteen - "We Take Care Of Our Own"

Trending