Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions
Profită de promoție: Vânează reduceri de până la 50% în Stock Busters la eMAG!

Brian May (Queen) luptă împotriva uciderii bursucilor - VIDEOCLIP

Chitaristul Brian May (Queen) s-a implicat într-o campanie împotriva deciziei guvernului britanic de a ucide bursuci din Londra în încercarea de a reduce tuberculoza la bovine. Muzicianul s-a alăturat celorlalți susținători ai cauzei și a protestat împreuna cu organizația The Artful Badger prin capitala Angliei.
Brian May (Queen)

Chitaristul Brian May (Queen) s-a implicat într-o campanie împotriva deciziei guvernului britanic de a ucide bursucii din Londra în încercarea de a reduce tuberculoza la bovine. Muzicianul s-a alăturat celorlalți susținători ai cauzei și a protestat împreuna cu organizația The Artful Badger prin capitala Angliei. Pentru ca mesajul să ajunga la cât mai multă lume a fost lansat și un videoclip care îi are ca invitați pe Slash (ex-Guns N'Roses, Velver Revolver), Shara Nelson (Massive Attack) sau Sir David Attenborough.

Brian May luptă împotriva uciderii bursucilor

Brian May luptă împotriva uciderii bursucilor

Compozitorul melodiei, producătorul muzical Rob Cass care a lucrat cu nume ca Estelle, Robbie Williams sau Baaba Maal, a declarat:

"Pentru mine toată natura este frumoasă. Această piesă este mica mea contribuție pentru a încerca să opresc măcelărirea inutilă a bursucilor. M-am întâlnit cu organizația Artful Badger la o demonstrație iar câteva luni mai târziu am hotărât să compunem o melodie prin care să atragem atenția oamenilor asupra acestuia act de cruzime. Am vorbit cu Brian May iar în scurt timp am ajuns să colabăram cu Slash, Shara Nelson, Sam & The Womp, Sonny Green și Sir David Attenborough. Este uimitor cât de receptivi au fost și ce mult ne susțin. Sunt foarte mândru de această realizare și sperăm să învingem."

Brian May nu este străin de aceste inițiative, chitaristul lansând luna trecută o piesă de protest împotriva sacrificării animalelor. Împreună cu prietenii și iubitorii acestor animale ei militează împotriva planului guvernului de a ucide pana la 100.000 de animale, incepand cu proiecte pilot în Somerset și Gloucestershire. Scopul acestei politici este de a reduce incidenta din Marea Britanie a tuberculozei bovine. Deși o mare parte din opoziția este întemeiată pe probleme de drepturile animalelor, criticii susțin de asemenea că această metodă este un mod ineficient de a controla această problemă. Vaccinarea, care se realizează în Țara Galilor, este considerată ca fiind o soluție mult mai sigură și eficientă care implică costuri financiare mult mai mici. Brian May a mai înmânat o petiție cu peste 234.000 de semnături celor care se ocupă de acest proiect.

Why - "Badger Swagger"

Citește mai multe despre Brian May
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
OneRepublic prezintă noul single "Counting Stars" - VIDEOCLIP

OneRepublic a lansat clipul noului single "Counting Stars". Trupa cântă la subsolul unei clădiri în timp ce la etaj, un...

Închide