Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

B’ESTFEST Summer Camp - corturi de închiriat, transport și parcare

Tot ce trebuie să știi despre campingul din cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2013. Prețuri corturi, reguli de acces, locuri de parcare, transport cu taxiul.

Publicat

pe

Bestfest 2013
Bestfest 2013

Cei care vor să trăiască pe deplin experiența B’ESTFEST Summer Camp, bucurându-se de cele trei zile și trei nopti de concerte și distracție, o pot face și în acest an cazându-se în campingul B’ESTFEST Park, aproape de zona de party-uri. Prețul unui voucher de cazare în camping este de doar 20 lei si, mai mult decât atât, cei care nu au deja un cort în echipamentul personal, își pot inchiria sau chiar achiziționa unul la „cheie”, având totodată la dispozitie o echipă de băieți pricepuți care să acorde asistență tehnică la nevoie.

De asmenea, începând de anul acesta, Taxi Meridian devine partener oficial al festivalului B’ESTFEST Summer Camp pe partea de transport, astfel încât fanii festivalului vor avea la dispoziție o parcare specială de taxiuri, cu tarif fix, chiar la ieșirea din B’ESTFEST Park

Bestfest 2013

Bestfest 2013

Camping B’ESTFEST Summer Camp 2013

Pentru ediția 2013, organizatorii B’ESTFEST Summer Camp vor pune la dispoziția celor care vor să își petreacă weekendul 5-7 iulie la cort, o suprafață de campare mult mai mare decât în anii precedenți, amenajată special pentru confortul celor prezenți cu toate dotările necesare: dușuri cu apă caldă, o băcănie pentru aprovizionare, plus jocuri, mâncare și băutură, asigurate de Ludic & Saint Ink. Echipa Military Trend va fi și în acest an principalul furnizor de echipamente pentru camping, aceasta fiind disponibilă pe toată durata festivalului, inclusiv pentru intervenții tehnice în amenajarea corturilor. Mai mult decât atât, cei care se vor hotărî peste noapte să rămână în campingul B’ESTFEST, vor putea închiria pe loc un cort deja montat, "la cheie". Acestea vor fi de două persoane și vor costa 50 de lei (pentru toate cele 3 zile de festival), putând fi "mobilate", la alegere, cu unul sau doua isoprene pentru 15 lei bucata.

Anul acesta, campingul va avea și o zonă special amenajată pentru cei care aleg să-și țină aproape de cort și mașina personală, sau vin cu propria rulotă, accesul fiind posibil în baza aceluiași tip de voucher, valabil pentru o persoană, ce poate fi achiziționat cu doar 20 de lei până la finalul lunii iunie.

Condiții de acces în campingul B’ESTFEST Summer Camp 2013

Este interzis accesul în camping cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser, canistre de gaz, mașini de gătit cu benzină sau generatoare pe bază de petrol, droguri, narghilele. Este permis însă accesul cu alcool în zona de camping, cu condiția să nu fie în recipiente de sticla si sa nu depaseasca cantitatea de 2l/persoana pentru bere sau vin sau 0.75l/persoana pentru tarie. Mai multe detalii despre conditiile generale aplicabile in camping sunt disponibile pe www.bestfest.ro.

Transport B’ESTFEST Summer Camp 2013

Cei prezenți în cadrul festivalului B’ESTFEST Summer Camp nu mai trebuie să își facă griji în ceea ce privește transportul cu taxiul la întoarcere pentru că, începand din acest an, special pentru ei, va fi amenajată o parcare unde zeci de taxiuri vor fi disponibile la un tarif fix de doar 1,4 lei/km. Experiența de peste 20 de ani în domeniul taximetriei ce poziționeaza compania Meridian pe un nivel superior în ceea ce priveste profesionalismul și calitatea serviciilor oferite. Fanii festivalului vor avea așadar la dispoziție o nouă opțiune în ceea ce privește transportul către și de la festival, fără să-și mai facă griji pentru indisponibilitatea taxi-urilor în zonă sau tarifele exagerate practicate de speculanți.

Locuri de parcare la B’ESTFEST Summer Camp 2013

Cei care vor alege să foloseasca mașina personală vor avea la dispoziție o parcare cu plată, amenajată chiar la intrarea în spațiul de festival, în cadrul căreia accesul va fi posibil prin achitarea unei taxe fixe de 15 lei/acces pentru mașină, respectiv 5 lei pentru motociclete. Puțin mai departe de intrarea în festival va exista și o parcare fără plata, biciclistii având la rândul lor acces gratuit în incinta B’ESTFEST Summer Camp unde vor fi amplasate mai multe suporturi speciale pentru biciclete.

B'est Of B'ESTFEST 2012 Official Trailer | Getting Ready for 2013

Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale (pana pe data de 30 iunie), atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp se gasesc pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 5 iulie 2013

B’ESTFEST 2013

Loc
BESTFEST Park
Un comentariu

Trending