Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

"B’ESTFEST Friend", o rubrică specială pe site-ul festivalului

În așteptarea ediției din acest an, cei mai buni prieteni și susținători ai B’ESTFEST Summer Camp au fost invitați să-și povestească experiențele trăite de-a lungul timpului în cadrul festivalului. Răspunsurile vor fi postate începând de astăzi pe site-ul festivalului, la rubrica "B’ESTFEST Friend".

Publicat

pe

B'estFest 2013

În așteptarea ediției din acest an, cei mai buni prieteni și susținători ai B’ESTFEST Summer Camp au fost invitați să-și povestească experiențele personale trăite de-a lungul timpului în cadrul festivalului, împărtășind și celorlalți detalii despre concertele la care au asistat și orice alt moment deosebit. Artiști, parteneri, colaboratori sau pur și simplu fani ai festivalului B’ESTFEST au dat deja curs invitației, toate răspunsurile urmând a fi postate începând de astăzi pe site-ul oficial www.bestfest.ro.

B'estFest 2013

B'estFest 2013

Noua rubrică "B’ESTFEST Friend", disponibilă deja pe site-ul festivalului, își propune să strângă la un loc, sub forma unui scurt chestionar, câteva dintre amintirile pe care iubitori ai festivalului au ales să le împărtășeasca întregii lumi, printre primii care au răspuns invitației numărându-se Adrian Despot (Vita de Vie), Bean MC (Subcarpați) și Răzvan Rădulescu – DJ Hefe (Coma). Ei au povestit, pe scurt, despre cum s-au cunoscut cu B’ESTFEST, despre ce piese le-ar plăcea să asculte live sau ce nu le lipsește niciodată din geantă atunci când vin la festival, toate răspunsurile lor fiind deja disponibile online, la rubrica  "B’ESTFEST Friend". În fiecare zi însă vor fi postate noi mesaje, lăsate de parteneri, colaboratori sau simpli susținători ai festivalului, invitația fiind una deschisă, adresata tuturor celor care au trăit fie doar și o zi din viață pe tărâmul B’ESTFEST Park. De altfel, cei care vor să-și împărtășeasca propria poveste legată de experiența B’ESTFEST, o pot face fie direct pe pagina de Facebook Bestfest.Romania, fie printr-un email trimis la adresa [email protected].

Ediția din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singură zi (70 RON) și voucherele de camping (20 RON) se găsesc în pre-sale (pana pe data de 31 iunie) atât online pe www.MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu.

Best of B'ESTFEST Summer Camp 2012

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9L8gEgjPqUs]

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 5 iulie 2013

B’ESTFEST 2013

Loc
BESTFEST Park
Comentează

Trending