Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Program și reguli de acces pentru concertul Taxi de la Arenele Romane

Joi, 6 iunie, trupa Taxi va susține un concert extraordinar la Arenele Romane. Vezi program și regulile de acces la eveniment.

Concert Taxi la Arenele Romane

Joi, 6 iunie, trupa Taxi va susține un concert extraordinar la Arenele Romane. În deschidere vor cânta elevii Danei Dorian care au participat la Vocea României: Dragoș Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu în duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu și Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia – Beatrice Vlădan. Artiștii de la "Dorian’s Art" vor fi susținuți instrumental de Compania 7. Pentru a se asigura condițiile optime pentru public, arena va fi acoperită cu o copertină pentru a feri fanii în caz de ploaie. Accesul se va face începând cu orele 19.00, urmând ca spectacolul să înceapă puțin după orele 20.

poster-concert-arenele-romane-bucuresti-taxi-6-iunie-2013

Luând în considerare vreme instabilă ce se anunță, inclusiv posibile ploi în rafale scurte, organizatorii au luat măsuri suplimentare de precauție pentru a asigura confortul publicului. Astfel, arena amfiteatrului va fi acoperită cu o copertină pentru a feri publicul în caz de ploaie. Se va rezerva spațiu pentru cei care au locuri în tribune, astfel încât aceștia să poată coborî în zona acoperită.

În incintă vor fi amplasate baruri, cu băuturi și gustări de tip snacks. Ca atare, organizatorii roagă publicul să nu vină cu băuturi și gustări din afară, având posibilitatea de a le achiziționa la spectacol.

Reguli de acces

Pentru buna desfășurare a spectacolului, organizatorii solicită sprijinul publicului prin respectarea regulilor standard, aplicate la orice concert de anvergură. Publicul este rugat să nu aducă aparate foto profesionale şi semiprofesionale, aparate de înregistrare audio-video, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, cutii de conserve, cuţite, arme, artificii, scaune, animale de companie, accesul cu acestea fiind interzis. De asemenea, spectatorii sunt rugaţi să nu vină la concert cu bagaje şi obiecte voluminoase. În caz de ploaie, spectatorilor le este recomandat să îşi aducă pelerine de ploaie, umbrele făcând parte din categoria obiectelor interzise la concerte.

Accesul la spectacol se va face pe baza biletului intact şi valid - ce trebuie păstrat pe toata durata evenimentului.

Biletele pentru concertul din 6 iunie pot fi achiziționate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești, Call Center 1951 și online pe www.eventim.ro, iar în seara concertului vor fi disponibile și la casa de bilete a Arenelor Romane.

Un concert organizat de Centrului Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), în ciclul "Artă contra drog", cu sprijinul Gala MGMT.

Taxi - "Eşti iubibilă"

Citește mai multe despre TAXI
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"B’ESTFEST Friend", o rubrică specială pe site-ul festivalului

În așteptarea ediției din acest an, cei mai buni prieteni și susținători ai B’ESTFEST Summer Camp au fost invitați să-și...

Închide