Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Arctic Monkeys a cântat o piesă nouă, "Mad Sounds" - VIDEO

Trupa Arctic Monkeys a interpretat o piesă nouă în concertele susținute în cadrul festivalurilor din Scandinavia. Melodia se numește "Mad Sounds" - VIDEO.

Publicat

pe

Arctic Monkeys │ FOTO: www.facebook.com

Cei de la Arctic Monkeys au interpretat o nouă piesă în cadrul celor 2 concerte susținute la festivalurile din Scandinavia, la sfârșitul săptămânii trecute. Melodia se intitulează "Mad Sounds", iar mai jos puteți urmări înregistrarea momentului, realizată de un fan din public.

Arctic Monkeys

Arctic Monkeys │ FOTO: www.facebook.com

Arctic Monkeys a cântat la Hultsfred Festival din Suedia, vineri pe 14 iunie și la NorthSide Festival din Danemarca, duminică, 16 iunie. În ambele concerte cântecul a fost interpretat spre sfârșitul spectacolului. "Mad Sounds" vine după ce luna trecută Arctic Monkeys a dezvăluit o altă piesă, "Do I Wanna Know", în cadrul show-ului din Ventura, California.

În septembrie anul trecut mama bateristului Matt Helders a confirmat printr-un mesaj pe Twitter că trupa se află în deșertul Joshua Tree din California pentru a înregistra un nou album. Ulterior, atât Helders, cât și solistul Alex Turner au declarat că lucrează la cel de-al 5-lea material și că vor să-l lanseze în septembrie 2013. Formația mai are programate o serie de concerte vara aceasta, astfel că este foarte posibil să mai auzim piese noi de la Arctic Monkeys.

Ultimul album al formației este "Suck It and See", lansat în iunie 2011. Materialul a trezit controverse din cauza titlului, care a fost cenzurat cu un sticker în unele magazine din Statele Unite. Alex Turner a fost deranjat de acest lucru și explicat pentru radioul XFM că în Anglia expresia înseamnă că ceva trebuie încercat înainte să fie judecat. "Suck It And See" s-a bucurat de succes și a ajuns numărul 1 în Regatul Unit în prima săptămână de la lansare, cu vânzări de peste 82.000 de exemplare. La nivel mondial, albumul să vândut în peste 150.000 de copii.

Arctic Monkeys - "Mad Sounds" (Live la Hultsfred Festival, Suedia 2013)

Trending