Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Arctic Monkeys a cântat o piesă nouă, "Mad Sounds" - VIDEO

Trupa Arctic Monkeys a interpretat o piesă nouă în concertele susținute în cadrul festivalurilor din Scandinavia. Melodia se numește "Mad Sounds" - VIDEO.

Arctic Monkeys

Cei de la Arctic Monkeys au interpretat o nouă piesă în cadrul celor 2 concerte susținute la festivalurile din Scandinavia, la sfârșitul săptămânii trecute. Melodia se intitulează "Mad Sounds", iar mai jos puteți urmări înregistrarea momentului, realizată de un fan din public.

Arctic Monkeys

Arctic Monkeys (Foto: www.facebook.com)

Arctic Monkeys a cântat la Hultsfred Festival din Suedia, vineri pe 14 iunie și la NorthSide Festival din Danemarca, duminică, 16 iunie. În ambele concerte cântecul a fost interpretat spre sfârșitul spectacolului. "Mad Sounds" vine după ce luna trecută Arctic Monkeys a dezvăluit o altă piesă, "Do I Wanna Know", în cadrul show-ului din Ventura, California.

În septembrie anul trecut mama bateristului Matt Helders a confirmat printr-un mesaj pe Twitter că trupa se află în deșertul Joshua Tree din California pentru a înregistra un nou album. Ulterior, atât Helders, cât și solistul Alex Turner au declarat că lucrează la cel de-al 5-lea material și că vor să-l lanseze în septembrie 2013. Formația mai are programate o serie de concerte vara aceasta, astfel că este foarte posibil să mai auzim piese noi de la Arctic Monkeys.

Ultimul album al formației este "Suck It and See", lansat în iunie 2011. Materialul a trezit controverse din cauza titlului, care a fost cenzurat cu un sticker în unele magazine din Statele Unite. Alex Turner a fost deranjat de acest lucru și explicat pentru radioul XFM că în Anglia expresia înseamnă că ceva trebuie încercat înainte să fie judecat. "Suck It And See" s-a bucurat de succes și a ajuns numărul 1 în Regatul Unit în prima săptămână de la lansare, cu vânzări de peste 82.000 de exemplare. La nivel mondial, albumul să vândut în peste 150.000 de copii.

Arctic Monkeys - "Mad Sounds" (Live la Hultsfred Festival, Suedia 2013)

Citește mai multe despre Arctic Monkeys
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
George Michael lucrează la un nou album după o pauză de 9 ani

George Michael lucrează la un nou album după o pauză discografică de 9 ani. Deși artistul se află încă în...

Închide