Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019

Arctic Monkeys a lansat clipul "Do I Wanna Know?" - VIDEOCLIP

Arctic Monkeys a lansat clipul noului single "Do I Wanna Know?", primul extras de pe al 5-lea album. În clip, vocea solistului capătă diferite forme grafice
Arctic Monkeys -

Arctic Monkeys - "Do I Wanna Know" single 2013

Cei de la Arctic Monkeys au venit în sfârșit cu un single nou oficial. Acesta este "Do I Wanna Know", piesă pe care formația a interpretat-o prima dată în cadrul unui concert susținut în Los Angeles, în luna mai. Single-ul se bucură și de un videoclip interesant, pe care îl puteți urmări mai jos.

Arctic Monkeys - "Do I Wanna Know" single 2013

Arctic Monkeys - "Do I Wanna Know" single 2013 (Foto: www.facebook.com)

În videoclip, spectrul sonor al vocii lui Alex Turner este transcris într-o grafică. Pe măsură ce melodia evoluează, vocea lui Turner este acompaniată de alte ilustrații care se modifică rapid, pe ritmul piesei. Personajul în jurul căreia se contruiește povestea este tipul de femeie americană, voluptoasă, sexy, în pantaloni scurți, masculină și pasionată de cursele cu mașini puternice. Spre finalul melodiei graficele încep să devină din ce în ce mai ciudate, având o tentă agresivă-comică, din benzi desenate.

Fără prea multe avertismente, Arctic Monkeys a lansat single-ul pe iTunes, fiind un semn că noul material este pe drum. În septembrie anul trecut mama bateristului Matt Helders a confirmat printr-un mesaj pe Twitter că trupa se află în deșertul Joshua Tree din California pentru a înregistra un nou album. Ulterior, atât Helders, cât și solistul Alex Turner au declarat că lucrează la cel de-al 5-lea material și că vor să-l lanseze în septembrie 2013.

Cu doar câteva zile înainte de prezentarea noului single "Do I Wanna Know?", trupa a cântat încă o melodie nouă în cadrul a 2 concerte din Scandinavia. Formația a urcat pe scenele festivalurilor Hultsfred din Suedia și NorthSide din Danemarca și a interpretat piesa "Mad Sounds", care ar putea fi următorul extras de pe viitorul album. Arctic Monkeys mai are programate o serie de concerte vara aceasta, astfel că este foarte posibil să mai auzim cântece noi.

Arctic Monkey - "Do I Wanna Know?"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bpOSxM0rNPM&w=600]

Citește mai multe despre Arctic Monkeys
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Ottawan la Cinema Patria din București

Trupa franceză Ottawan, nume reper al curentului disco, va susține pe 8 noiembrie un concert la Cinema Patria din București....

Închide