Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Arctic Monkeys a lansat clipul "Do I Wanna Know?" - VIDEOCLIP

Arctic Monkeys a lansat clipul noului single "Do I Wanna Know?", primul extras de pe al 5-lea album. În clip, vocea solistului capătă diferite forme grafice

Publicat

pe

Arctic Monkeys - "Do I Wanna Know" single 2013
Arctic Monkeys - "Do I Wanna Know" single 2013 │ FOTO: www.facebook.com

Cei de la Arctic Monkeys au venit în sfârșit cu un single nou oficial. Acesta este "Do I Wanna Know", piesă pe care formația a interpretat-o prima dată în cadrul unui concert susținut în Los Angeles, în luna mai. Single-ul se bucură și de un videoclip interesant, pe care îl puteți urmări mai jos.

Arctic Monkeys - "Do I Wanna Know" single 2013

Arctic Monkeys - "Do I Wanna Know" single 2013 │ FOTO: www.facebook.com

În videoclip, spectrul sonor al vocii lui Alex Turner este transcris într-o grafică. Pe măsură ce melodia evoluează, vocea lui Turner este acompaniată de alte ilustrații care se modifică rapid, pe ritmul piesei. Personajul în jurul căreia se contruiește povestea este tipul de femeie americană, voluptoasă, sexy, în pantaloni scurți, masculină și pasionată de cursele cu mașini puternice. Spre finalul melodiei graficele încep să devină din ce în ce mai ciudate, având o tentă agresivă-comică, din benzi desenate.

Fără prea multe avertismente, Arctic Monkeys a lansat single-ul pe iTunes, fiind un semn că noul material este pe drum. În septembrie anul trecut mama bateristului Matt Helders a confirmat printr-un mesaj pe Twitter că trupa se află în deșertul Joshua Tree din California pentru a înregistra un nou album. Ulterior, atât Helders, cât și solistul Alex Turner au declarat că lucrează la cel de-al 5-lea material și că vor să-l lanseze în septembrie 2013.

Cu doar câteva zile înainte de prezentarea noului single "Do I Wanna Know?", trupa a cântat încă o melodie nouă în cadrul a 2 concerte din Scandinavia. Formația a urcat pe scenele festivalurilor Hultsfred din Suedia și NorthSide din Danemarca și a interpretat piesa "Mad Sounds", care ar putea fi următorul extras de pe viitorul album. Arctic Monkeys mai are programate o serie de concerte vara aceasta, astfel că este foarte posibil să mai auzim cântece noi.

Arctic Monkey - "Do I Wanna Know?"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bpOSxM0rNPM]
Comentează

Trending