Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Antonia are un nou single - "Nu stau în Hawaii"- AUDIO

Antonia a lansat un nou single pe care Îl puteți asculta pe InfoMusic.ro. Piesa se intitulează "Nu stau în Hawaii" și este produsă de The Farmers.
Antonia pentru revista online Cockaigne

Antonia pentru revista online Cockaigne

Antonia a lansat un single nou, pe care îl puteți asculta mai jos. Acesta se intitulează "Nu stau în Hawaii", dar are exact sound-ul exotic specific muzicii din Hawaii. Dacă ultimul single "Marabou" a fost realizat de Thomas Troelsen, pentru noua melodie artista a decis să lucreze cu tinerii producători români de la The Farmers.

Antonia pentru revista online Cockaigne

Antonia pentru revista online Cockaigne (Foto: www.facebook.com)

Exceptând cântecul lansat în colaborare cu Vunk, "Pleacă", până acum Antonia a cântat doar în engleză, astfel că "Nu stau în Hawaii" poate fi cosiderat primul single în limba română lansat de artistă. Versurile piese gravitează în jurul cuvântului "distracție". Pe scurt, chiar dacă este în tramvai sau pe plajă sau în orice loc din lume, Antonia petrecere alături de prietenii ei. Buna dispoziție și fericirea nu sunt date de locul în care te afli, ci de spiritul pe care îl ai și mediul pe care îl creezi.

Echipa de producție The Farmers înseamnă Andrei Prodan și Claudiu Ursache. Aceștia nu se află la prima colaborare cu Antonia, hitul "Jameia" fiind compus și produs tot de ei. În plus, tot ei semnează și noul single al Innei, "Spre mare", realizat special pentru sezonul estival și publicul român.

Antonia a luat prin surprindere scena muzicală românească, popularitatea sa crescând peste noapte. Artista și-a petrecut adolescența în Statele Unite ale Americii, unde a crescut în Las Vegas și Utah. Astfel, influențele sale muzicale vin din zona genurilor R'n'B și soul, lucru vizibil nu doar în muzică, ci și în atitudinea artistei. Prima dată am auzit de Antonia pe single-urile lui Tom Baxter, "Roses on fire" și "Morena", care s-au bucurat de succes și au rulat în heavy rotation la toate radiourile comerciale din România. Recunoașterea la nivel internațional a venit odată cu single-ul "Shake it Mamma". Pe de altă parte, piesa a marcat sfârșitul colaborării cu Tom Baxter și începutul unei cariere solo. Antonia a semnat cu cei de la Global Music Management, care o au și pe Inna în portofoliu și după e serie de single-uri prezentate cu succes începând cu vara lui 2012, artista va lansa și albumul solo de debut până la sfârșitul anului.

Antonia - "Nu stau în Hawaii"

Citește mai multe despre Antonia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sting lansează un nou album în luna septembrie, "The Last Ship"

Sting va lansa pe 24 septembrie 2013 cel de-al 11-lea material discografic din cariera solo intitulat "The Last Ship". Pe...

Închide