Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Andra a primit Discul de Platină pentru albumul "Inevitabil va fi bine"

Andra a primit recent Discul de Platină pentru vânzări de peste 10.000 de unități ale albumului "Inevitabil va fi bine". Materialul discografic este cel de-al 15-lea al artistei și a fost lansat în urmă cu o lună împreună cu MediaPro Music.
Andra

Andra

Andra a primit recent Discul de Platină pentru vânzări de peste 10.000 de unități ale albumului "Inevitabil va fi bine". Materialul discografic este cel de-al 15-lea al artistei și a fost  lansat în urmă cu o lună împreună cu MediaPro Music.

Andra

Andra

"Sunt extrem de bucuroasă că am reușit să primesc discul de platină după un timp atât de scurt de la lansare. Este un album în care am pus mult suflet, un album pe care pur și simplu îl iubesc! Mulțumesc din inimă tuturor celor care l-au cumpărat, fanilor mei, casei de discuri pentru colaborarea excelentă în cei șase ani, familiei și celor apropiați", a declarat Andra.

Noul album aduce fanilor 12 piese originale și două remixuri, printre care și hiturile "Abelia”, "Something New", "Telephone" sau "What About Us". "Inevitabil va fi bine" conține și câteva featuring-uri inedite, cu VUNK, Marcel Pavel si What’s Up.

Noul material discografic marchează șase ani de colaborare între Andra și MediaPro Music. În plus, această distincție nu este prima de acest fel din cariera Andrei, ea primind mai multe discuri de aur, platină și diamant până în prezent.

Andra și-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani, prin participarea la concursul Tip Top Minitop. Au urmat apoi competițiile Pe fir de baladă și Toamna Arișeană, stilul muzical al artistei oscilând între pop, muzică populară și R & B. La vârsta de 14 ani a lansat albumul de debut, ce-i purta numele. Până în prezent Andra a acumulat în portofoliu 15 albume.

Andra – "Inevitabil va fi bine"

Citește mai multe despre Andra
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Hi-Q revine pe sticlă cu emisiunea "Vara pe val"

După 11 ani de la ultima emisiune Hi-Q în formula consacrată, trupa revine pe sticlă cu matinalul "Vara pe val"....

Închide