Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Analia Selis pregătește un single nou pentru toamnă - VIDEO

InfoMusic a stat de vorbă cu Analia Selis despre Buena Vista Social Club, noul single pe care îl pregătește și cum găsește industria muzicală după 3 ani de pauză.
Analia Selis a vorbit cu InfoMusic despre revenirea sa în muzică

Analia Selis a vorbit cu InfoMusic despre revenirea sa în muzică

Analia Selis a vorbit cu InfoMusic despre revenirea sa în muzică

Analia Selis a vorbit cu InfoMusic despre revenirea sa în muzică

Analia Selis revine în atenţia publicului după pauză de mai bine de 3 ani și jumătate cu un concert la Sala Palatului în deschiderea legendarei orchestre Buena Vista Social Club. Cu doar o zi înainte de eveniment InfoMusic a stat de vorbă cu artista într-un video interviu despre planurile de viitor, cei doi copii și despre spectacolul pe care îl pregătește pentru 25 iunie.

Solista cunoscută pentru piese precum "Cachita" și "A la Ronda Ronda" a luat o pauză de câțiva ani pentru a se dedica total celor doi copii. În 2013 aceasta s-a hotorât să revină în muzică și a găsit o industrie foarte mult schimbată față de cum o știa. Analia Selis ne-a dezvălut că lucrează la un album nou și la un single pe care speră să-l lanseze în toamnă. Cu toate că artista a devenit cunoscută prin stilul latino, este foarte posibil ca fanii să aibă parte de o surpriză muzicală.

Video Interviu Analia Selis la InfoMusic

"Este o revenire. Așa cum am mai spus se întâmplă într-un mod firesc. Pregătesc un album, pregătesc un single. Lucrurile acestea se întâmplă puțin câte puțin. Am doi copii încă mici care au nevoie de mine, dar mulțumită faptului că mama mea s-a mutat în România pot să lucrez un pic mai mult. Sper single-ul să fie undeva în toamnă, deși nu-i un lucru ușor pentru că piața muzicală s-a schimbat foarte mult de când nu am mai apărut eu. Aș vrea o revenire importantă, să fiu pe radio, să am un videoclip care să meargă la televiuni. Nu este un lucru simplu, dar lucrăm și sperăm să se întâmple în toamnă și să nu dejamăgesc publicul" - Analia Selis

Selis revine în fața publicului larg cu un concert la Sala Palatului în deschiderea celebrului grup Buena Vista Social Club. Aceasta va interpreta piese tradiționale latino-americane și va fi însoțită pe scenă de trupa sa live și de soțul său, violoncelistul Răzvan Suma. Buena Vista Social Club are semnificație aparte pentru Selis, care este extrem de fericită că va cânta pe aceeași scenă cu formația. Deși nu are emoții atunci când concertează, solista a mărturisit că este sigură ca de data aceasta emoțiile își vor face apariția. În plus, artista a avut ocazia să petreacă timp cu cei din Buena Vista Social Club, pentru care a susținut un recital acustic special.

"Acum 12 - 13 ani când eram în America dansam la petreceri cu prietenii pe Buena Vista Social Club și nu mi-aș fi imaginat niciodată că o să ajung să deschid un concert și că o să-i cunosc" - Analia Selis

Analia Selis - El Hormiguero (LIVE 2013)

Citește mai multe despre Analia SelisOrquesta Buena Vista Social Club
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fanii lui Elton John pot asculta în premieră noul single "Home Again"

Fanii care precomandă noul album al lui Elton John primesc gratuit primul single extras "Home Again", fiind primii care au...

Închide