Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

AMI, seducătoare pe ritmuri latino în noul clip "Otra Vez" - VIDEOCLIP

AMI a lansat clipul noului single "Otra Vez", perfect pentru noțiile lungi de vară.. Artista este seducătoare pe ritmuri latino și iubește pasional.
Secvență clip AMI -

Secvență clip AMI - "Otra Vez"

AMI a lansat videoclipul noului single "Otra Vez", care vine cu un sound latino pur, fără influențe dance sau electro. Clipul, pe care îl puteți urmări mai jos, a regizat de Florin Botea, care și-a dorit să portretizeze o poveste de iubire pasională și, în același timp, să transmită o stare plină de emoții intense.

AMI - "Otra Vez" Videoclip

AMI - "Otra Vez" Videoclip (Foto: Florin Botea)

Filmările pentru videoclip s-au defășurat atât în interior, într-o cameră cu decor tipic mexican, cu mobilier vechi, ferestre mari cu storuri de lemn, pereții colorați și patinați și ventilator pe tavan, cât și în exterior, într-o curte, în fața unei case. AMI apare în diverse ipostaze senzuale, interpretând rolul unei femei latino, singură, care suferă după iubitul său alături de care a trăit momente intense de fericire. Aceasta își amintește de clipa în care l-a întâlnit și tot ce a trăit împreună cu seducătorul bărbat, interpretat de tânărul fotomodel Alex Dicu.

"Noul clip al lui AMI nu spune neapărat o poveste, ci este mai degrabă un clip de stare, însă sunt foarte importante emoția și atmosfera senzuală pe care o creează personajele și vibe-ul piesei. Videoclipul va transpune privitorul direct acolo, în acele decoruri mexicane" - Florin Botea.

Noul single al artistei vine la aproximativ un an de la apariția piesei "Trumpet Lights", melodie prin care AMI a intrat în atenția publicului. Proiectul muzical al artistei este realizat de David Deejey alături de care lucrează din 2011. Prin noul single, artista rămâne fidelă sound-ului latino, "Otra Vez" fiind o piesă perfectă pentru nopțile lungi de vară.

"Stilul latino mă avantajează, mi se potrivește ca imagine și sound, și sper ca acest single să fie pe placul tuturor, să prindă cel puțin la fel de bine ca "Trumpet Lights". Abia aștept ca fanii mei să vadă noul clip!" - AMI.

AMI - "Otra Vez"

Citește mai multe despre AMI
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dream Theater lansează noul album în luna septembrie

Formația americană Dream Theater va lansa cel de-al 12-lea album de studio, intitulat "Dream Theater", pe 24 septembrie prin intermediul...

Închide