Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

AMI a filmat un nou videoclip, pentru piesa "Otra Vez" - FOTO

După un an, AMI revine vara aceasta cu noul single "Otra Vez", pentru care a filmat un clip de atmosferă. Videoclipul va fi lansat pe 5 iunie. Foto filmări.
AMI a filmat clipul

AMI a filmat clipul "Otra Vez" (foto: Florin Botea)

AMI s-a bucurat în vara anului trecut de un succes foarte mare datorită piesei "Trumpet Lights". După un an, artista vrea să repete experiența, motiv pentru care pregătește lansarea unui single nou. Acesta se intitulează "Otra Vez" și se bucură de un videoclip, pe care AMI l-a filmat săptămâna trecută. Cum s-au desfășurat filmările, puteți vedea în galeria foto de mai jos. Clipul are lansarea oficială programată pentru data de 5 iunie.

AMI a filmat clipul "Otra Vez"

AMI a filmat clipul "Otra Vez" (Foto: Florin Botea)

Regia videoclipului este semnată de Florin Botea. Acesta a fost realizat în studiourile MediaPro din Buftea, iar filmările au durat peste 12 ore. Responsabil cu machiajul și coafură a fost Alex Ifimov, iar de costume s-a ocupat Amir Dobos. Piesa "Otra Vez" este una latino, perfectă pentru nopțile lungi de vară.

"Stilul latino mă avantajeză, mi se potrivește ca imagine și sound, și sper ca acest single să fie pe placul tuturor, să prindă cel puțin la fel de bine ca "Trumpet Lights". Abia aștept ca fanii mei să vadă noul clip!", a spus AMI.

Clipul a fost filmat atât în interior, într-o cameră cu decor tipic mexican, cu mobilier vechi, ferestre mari cu storuri de lemn, pereții colorați și patinați și ventilator pe tavan, cât și în exterior, într-o curte, în fața unei case. AMI apare în mai multe ipostaze senzuale, în rolul unei femei latino, singură, dar și alături de Alex Dicu, un tânăr fotomodel care joacă rolul iubitului cântăreței.

"Noul clip al lui AMI nu spune neaparăt o poveste, ci este mai degrabă un clip de stare, însă sunt foarte importante emoția și atmosfera senzuală pe care o creează personajele și vibe-ul piesei. Videoclipul va transpune privitorul direct acolo, în acele decoruri mexicane", a declarat regizorul Florin Botea.

Poze de la filmările clipului AMI - "Otra Vez"

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

AMI - "Otra Vez" (Teaser)

Citește mai multe despre AMI
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE