BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

AMI a filmat un nou videoclip, pentru piesa "Otra Vez" - FOTO

După un an, AMI revine vara aceasta cu noul single "Otra Vez", pentru care a filmat un clip de atmosferă. Videoclipul va fi lansat pe 5 iunie. Foto filmări.
AMI a filmat clipul

AMI a filmat clipul "Otra Vez" (foto: Florin Botea)

AMI s-a bucurat în vara anului trecut de un succes foarte mare datorită piesei "Trumpet Lights". După un an, artista vrea să repete experiența, motiv pentru care pregătește lansarea unui single nou. Acesta se intitulează "Otra Vez" și se bucură de un videoclip, pe care AMI l-a filmat săptămâna trecută. Cum s-au desfășurat filmările, puteți vedea în galeria foto de mai jos. Clipul are lansarea oficială programată pentru data de 5 iunie.

AMI a filmat clipul "Otra Vez"

AMI a filmat clipul "Otra Vez" (Foto: Florin Botea)

Regia videoclipului este semnată de Florin Botea. Acesta a fost realizat în studiourile MediaPro din Buftea, iar filmările au durat peste 12 ore. Responsabil cu machiajul și coafură a fost Alex Ifimov, iar de costume s-a ocupat Amir Dobos. Piesa "Otra Vez" este una latino, perfectă pentru nopțile lungi de vară.

"Stilul latino mă avantajeză, mi se potrivește ca imagine și sound, și sper ca acest single să fie pe placul tuturor, să prindă cel puțin la fel de bine ca "Trumpet Lights". Abia aștept ca fanii mei să vadă noul clip!", a spus AMI.

Clipul a fost filmat atât în interior, într-o cameră cu decor tipic mexican, cu mobilier vechi, ferestre mari cu storuri de lemn, pereții colorați și patinați și ventilator pe tavan, cât și în exterior, într-o curte, în fața unei case. AMI apare în mai multe ipostaze senzuale, în rolul unei femei latino, singură, dar și alături de Alex Dicu, un tânăr fotomodel care joacă rolul iubitului cântăreței.

"Noul clip al lui AMI nu spune neaparăt o poveste, ci este mai degrabă un clip de stare, însă sunt foarte importante emoția și atmosfera senzuală pe care o creează personajele și vibe-ul piesei. Videoclipul va transpune privitorul direct acolo, în acele decoruri mexicane", a declarat regizorul Florin Botea.

Poze de la filmările clipului AMI - "Otra Vez"

AMI - "Otra Vez" (Teaser)

Citește mai multe despre AMI
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandrina a lansat "Pijamale reci" - VIDEOCLIP

"Vin pijamalele!", anunța Alexandrina încă din ianuarie. Și iată că videoclipul a venit. "Pijamale reci", susținută de vizual, creează o...

Închide