Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Amaranthe a lansat un nou clip, "Burn With Me" - VIDEOCLIP

După apariția videoclipului, "The Nexus", formația suedeză Amaranthe a lansat cel de-al doilea video de promovare al ultimului album apărut pe 25 martie 2013 prin intermediul casei de discuri Spinefarm Records. Piesa aleasă poartă numele "Burn With Me".

Publicat

pe

Amaranthe │ FOTO: www.facebook.com

După apariția videoclipului, "The Nexus", formația suedeză Amaranthe a lansat cel de-al doilea video de promovare al ultimului album apărut pe 25 martie 2013 prin intermediul casei de discuri Spinefarm Records. Piesa aleasă poartă numele "Burn With Me" iar clipul poate fi urmărit mai jos.

Discul este înregistrat în studioul Hansen alături de producatorul Jacob Hansen iar videoclipul a fost realizat de Patric Ullaeus de la Revolver Film Company, cunoscut pentru colaborarile sale cu trupele Europe,  In Flames, Sonic Syndicate sau Lacuna Coil.

Amaranthe

Amaranthe

Stilul muzical specific trupei Amaranthe combină metalul melodic cu refrenuri melodioase și prezența inedită a solistei Elize Ryd, făcându-se remarcată atât pentru show-uri spectaculoase, cât și prin materialele sale de studio. Primul demo, “Leave Everything Behind”, a fost lansat în 2009. Cu o componență suedeză și daneză, Amaranthe cucerește cu rapiditate Europa de nord. În 2011, după lansarea albumului de debut, trupa a pornit într-un turneu european alături de Kamelot, bucurându-se de succes la nivel mondial, fiind invitată să concerteze de câteva ori și în Japonia.

Odată cu lansarea acestui prim LP, Amaranthe devenea cea mai ascultată trupă la posturile rock suedeze de radio și se recomandaă prin sute de concerte, unele depășind un public de peste 10 000 de persoane, ca în orașul lor natal sau la cel mai mare festival rock din lume, Wacken Open Air.

Amaranthe va concerta la edțția din acest an a festivalului ARTmania 2013 unde va promova noul album printr-un concert exploziv. Festivalul reunește artiști din toate colțurile lumii, promovând schimbul intercultural într-unul dintre cele mai frumoase orașe medievale din Europa de Est - Sibiu.

Biletele și abonamentele pentru ARTmania 2013 pot fi achiziționate la nivel internațional de pe shop.artmania.ro iar publicul român are la dispoziție și rețeaua Eventim sau myticket.ro. Acestea au prețuri cuprinse între 80 lei/abonament și 70 lei/zi, până la sfârșitul lunii februarie, 150 lei/abonament și 100 lei/zi în zilele festivalului.

Amaranthe - "Burn With Me"

Tracklist "The Nexus"

1. Afterlife
2. Invincible
3. The Nexus
4. Theory Of Everything
5. Stardust
6. Burn With Me
7. Mechanical Illusion
8. Razorblade
9. Future On Hold
10. Electroheart
11. Transhuman
12. Infinity

Trending