Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alicia Keys a lansat "Tears Always Win" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Alicia Keys, "Tears Always Win". Piesa este extrasă de pe albumul "Girl on Fire" și amintește de începuturile muzicale ale artistei.

Publicat

pe

Alicia Keys - "Tears Always Win" (secvență clip)
Alicia Keys - "Tears Always Win" (secvență clip)

Se împlinesc 12 ani de când Alicia Keys debuta în industria muzicală cu "Fallin'", o piesă ce i-a adus artistei în 2001 trei premii Grammy. "Tears Always Win", cel mai recent single de pe albumul "Girl on Fire", amintește prin lirica și încărcătura emoțională de acea perioadă de început a Aliciei, când muzica sa punea stăpânire pe topurile de pretutindeni. Noul single a fost compus de Bruno Mars și produs de Jeff Bhasker, cunoscut pentru colaborările cu Beyonce, Kanye West și Rihanna. Videoclipul piesei spune povestea unei tinere ce își împarte existența între două job-uri, dar care, în ciuda unei vieți active, se simte compleșită de trăile interioare.

Alicia Keys - "Tears Always Win" (secvență clip)

Alicia Keys - "Tears Always Win" (secvență clip)

"Tears Always Win" este o piesă încărcată de emoție, ce pune în valoare vocea și naturalețea cu care Alicia Keys empatizează. Pentru realizarea clipului artista a lucrat cu Robert Hales, al cărui portofoliu include colaborări cu Stereophonics, Justin Timberlake, Nine Inch Nails, Miley Cyrus și Gnarls Barkley.

"Videoclipul este splendid, nu mă așteptam să iasă atât de bine. Include și câteva frânturi din Las Vegas. Cred că modul în care a fost realizat accentuează emoția și acordă relevanță versurilor, reușind să te facă să simți cu adevărat. Eu una îl iubesc", a declarat Alicia Keys într-un interviu acordat MTV.

În ce privește povestea din spatele clipului, artista explică felul în care personajul interpretat chiar de ea experimentează un conflict între viața interioară și rutina zilnică.

"E povestea unei tinere care are două job-uri. Pe tot parcursul clipului atenția de la activităile zilnice îi este distrasă de sentimentele pe care încă le mai are față de fostul prieten. Se ajunge până la punctul în care se gândește simultan atât la persoana respectivă cât și la singurătatea și tristețea pe care le simte." - Alicia Keys

"Tears Always Win" este al patrulea single extras de pe albumul "Girl on Fire", lansat în noiembrie anul trecut. Materialul discografic a debutat pe prima poziție în topul Billboard, înregistrând vânzări de peste 150 de mii de copii în doar primă săptămână.

Alicia Keys - "Tears Always Win"

Trending