Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Alessia are emisiune la radio

Cunoscută pentru piese precum "Boro Na Sou Po" sau "Find Me (Ale, Ale)", Alessia va putea fi ascultată în curând la radio HFM. Află mai multe detalii.

Publicat

pe

Alessia
Alessia

Cunoscută pentru piese  precum "Boro Na Sou Po" sau "Find Me (Ale, Ale)",  Alessia își extinde domeniul de activitate și către zona media. Tânăra artistă de muzică dance și house va debuta în FM cu o emisiune zilnică de divertisment pe care și-o dorește interactivă și aproape de fani.

Alessia

Alessia

Perfectionistă, Alessia a muncit întotdeauna foarte mult pentru a se împlini ca artist. Obișnuiți cu frumoasa blondă în ipostazele incendiare din videoclipuri, fanii săi vor avea parte acum de o schimbare de perspectivă. Vor sta de vorbă cu vedeta lor preferată despre problemele uzuale, din viața de zi cu zi.

"N-am găsit încă un nume pentru emisiune, spune artista, așa că mi-am rugat fanii pe Facebook să mă ajute cu idei. Subiectele pe care le voi aborda le vom găsi tot împreună - vreau sa fiu liberă să aleg să pot vorbi despre orice. Pe primul loc în lista mea, relațiile interumane și dragostea, mai exact dificultăți în comunicarea și consolidarea unei relații de lungă durată. Vreau să luăm partea plină a paharului și să fim pozitivi, dar să nu uităm că există și subiecte care ne afectează. Îmi propun să nu ne ferim de ele", mai spune Alessia, care azi a donat sânge pentru victimele accidentului din Muntenegru și își așteaptă luni fanii să facă același lucru, la Institul de Hematologie din București.

Radio HFM, postul pentru tineret al Universității Spiru Haret, acum format CHR, se recepționează în București pe 103,4 MHz.

Alessia - "Plouă"

Trending