Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Alessia are emisiune la radio

Cunoscută pentru piese precum "Boro Na Sou Po" sau "Find Me (Ale, Ale)", Alessia va putea fi ascultată în curând la radio HFM. Află mai multe detalii.
Alessia

Alessia

Cunoscută pentru piese  precum "Boro Na Sou Po" sau "Find Me (Ale, Ale)",  Alessia își extinde domeniul de activitate și către zona media. Tânăra artistă de muzică dance și house va debuta în FM cu o emisiune zilnică de divertisment pe care și-o dorește interactivă și aproape de fani.

Alessia

Alessia

Perfectionistă, Alessia a muncit întotdeauna foarte mult pentru a se împlini ca artist. Obișnuiți cu frumoasa blondă în ipostazele incendiare din videoclipuri, fanii săi vor avea parte acum de o schimbare de perspectivă. Vor sta de vorbă cu vedeta lor preferată despre problemele uzuale, din viața de zi cu zi.

"N-am găsit încă un nume pentru emisiune, spune artista, așa că mi-am rugat fanii pe Facebook să mă ajute cu idei. Subiectele pe care le voi aborda le vom găsi tot împreună - vreau sa fiu liberă să aleg să pot vorbi despre orice. Pe primul loc în lista mea, relațiile interumane și dragostea, mai exact dificultăți în comunicarea și consolidarea unei relații de lungă durată. Vreau să luăm partea plină a paharului și să fim pozitivi, dar să nu uităm că există și subiecte care ne afectează. Îmi propun să nu ne ferim de ele", mai spune Alessia, care azi a donat sânge pentru victimele accidentului din Muntenegru și își așteaptă luni fanii să facă același lucru, la Institul de Hematologie din București.

Radio HFM, postul pentru tineret al Universității Spiru Haret, acum format CHR, se recepționează în București pe 103,4 MHz.

Alessia - "Plouă"

Citește mai multe despre Alessia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 28 - 30 iunie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 28 - 30 iunie 2013 în Bucuresti și în...

Închide